Nieuwsbrief december 2014

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van december 2014 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'Focus Trainingen naar Jongkind Training'

Focus Advisering Training CoachingFocus Trainingen naar Jongkind Training & Coaching,

de cirkel is rond

Als relatie van Jongkind Training & Coaching informeren wij u met trots dat we per 1 december 2014 de activiteiten van Focus Advisering Training Coaching hebben overgenomen. Lees hier verder.

 

Coachingskalender 2015Coachingskalenders zijn onderweg 

De Coachingskalenders 2015 zijn weer onderweg naar onze klanten. De Coachingskalender 2015 bevat veel tips om een succesvol vervolg te geven aan de eerdere training. De coachingskalender bevat een handige app en de mogelijkheid om elke dag een inspirerende spreuk in uw mailbox te ontvangen. Wie volgt? Wilt u volgend jaar ook effectievere professionals? Bekijk ons aanbod hier.

 

Training van de maandTraining van de maand

In december 2014 is de training ´Teamtraining en feedback´ training van de maand. U ontvangt bij uw boeking 50% korting op het eerste dagdeel training. Lees hier verder over de training van de maand

Beste wensen voor 2015

De beste wensen voor 2015!Wij kijken terug op een geweldig jaar met als hoogtepunten meerdere trainingen op een zeilboot, positieve reacties van deelnemers met leuke recensies en als klap op de vuurpijl de overname van Focus Trainingen. Wij hebben heel veel zin in het nieuwe jaar en wensen iedereen een gezond en succesvol 2015!

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse