Focus Trainingen naar Jongkind Training & Coaching, de cirkel is rond

Op 1 december 2014 heeft Jongkind Training & Coaching de activiteiten van Focus Trainingen overgenomen.Focus Advisering Training Coaching

Focus Trainingen

Focus is een trainings- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in training in gedrag en vaardigheden. Oud-directeur Sjors Jochems richtte de organisatie in 1998 op met als doel blijvende verandering en beweging te creëren in mensen en organisaties: 'Alleen door te raken, motiveren en inspireren, breng je kwaliteiten en talenten in mensen naar boven'.

Cirkel is rond

Jongkind Training & Coaching is in 2011 opgericht door Martijn Jongkind. Hij heeft ruim acht jaar ervaring als (senior) trainer, coach en adviseur bij Focus Trainingen (opent in een nieuw venster), eerst in loondienst en later als freelancer. En daarmee is de cirkel rond.

Juiste plek

In de afgelopen drie jaar heeft Jongkind Training & Coaching haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. FOI Focus heeft daardoor de overtuiging dat de dienstverlening voor de Focus-klanten bij Jongkind Training & Coaching op de juiste plek is.

Wat verandert er?

Voor klanten van Jongkind Training & Coaching verandert er helemaal niets. Jongkind Training & Coaching blijft dezelfde dienstverlening op een hoog niveau aanbieden. 

Aan de slag?

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert met trainingen en coaching voor uw medewerkers? Neem dan contact op of bekijk ons aanbod aanbod van trainingen, workshops en coaching. Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen en coachingstrajecten ook de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Meer informatie of interesse