Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015!

Gezond en Happy 2015 Jongkind Training & Coaching

Jongkind Training & Coaching wenst u fijne feestdagen en een gezond 2015!

Het jaar 2015 goed beginnnen?

In 2015 heeft Jongkind Training & Coaching meteen al een paar mooie acties, waarvan u direct kunt profiteren. Dat is het jaar nog eens goed beginnen. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet.

Gratis boek naar keuze

Ook in het nieuwe jaar geven we elk kwartaal een HR-boek weg. U kunt kiezen uit ruim 1.500 titels. Meer dan 10 anderen gingen u al voor en hebben hun boek al ontvangen. Welk boek leest u in januari? Lees verder.

Korting bij de training 'Resultaatgericht leidinggeven'

Elke maand is een andere training, 'Training van de maand'. U ontvangt altijd 50% korting op het eerste dagdeel. In januari 2015 is de training 'Resultaatgericht leidingeven' de 'Training van de maand'. Lees verder.

Gratis workshop Feedback

Nog niet bekend met de aanpak van Jongkind Training & Coaching? Kom een keer naar een gratis workshop en ervaar zelf onze werkwijze. De eerstvolgende workshop is 'Feedback geven en ontvangen'. Lees verder.

Het laatste nieuws?

Op de hoogte zijn van het nieuws over Jongkind Training & Coaching? U leest het in onze nieuwste nieuwsbrief! Bent u nog geen abonnee? Schrijft u zich dan hier in.

Aan de slag met ontwikkeling in 2015

Wilt u voor 2015 advies hoe u effectiever gedrag realiseert met trainingen en coaching voor uw medewerkers? Neem dan contact op of bekijk ons aanbod aanbod van trainingen, workshops en coaching. Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen en coachingstrajecten ook de Talenten Motivatie Analyse (TMA).

Meer informatie of interesse