Kennismakingsworkshop 'Feedback geven en ontvangen'

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen en coaching ook workshops ter kennismaking. Deze workshops zijn meestal gratis en soms tegen een kleine vergoeding. In de workshop 'Feedback geven en ontvangen' maakt u in een ochtend kennis met de principes en het toepassen van constructieve feedback. Bent u op zoek naar een incompany workshop 'Feedback geven en ontvangen' neemt u dan contact op of bekijk de maatwerktrainingen:

Programma workshop Feedback geven en ontvangen

Workshop Feedback geven en ontvangen ter kennismaking

 • Welkom heten en kennismaking
 • Ineffectieve situaties uit uw praktijk
 • Uitleg van het gespreksmodel bij feedback geven en ontvangen
 • Oefenen met feedback geven en ontvangen
 • Toepassingsmogelijkheden
 • Afronding en evaluatie

Resultaat workshop Feedback geven en ontvangen

Na afloop van deze workshop:

 • bent u bekend met het gespreksmodel rondom feedback geven en ontvangen.
 • heeft u geoefend met deze gesprekken.
 • weet u hoe u valkuilen bij feedback vermijdt.
 • heeft u collega's van andere organisaties leren kennen.
 • bent u bekend met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching.

 

Datum en locatie workshop

De workshop 'Feedback geven en ontvangen' zal woensdag 15 mei 2024 van 9.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in Amersfoort/Leusden. U ontvangt het adres en de routebeschrijving na uw inschrijving. De locatie is goed bereikbaar per auto en ov (voldoende parkeergelegenheid en op korte afstand van station Amersfoort).

Inschrijven workshop Feedback geven en ontvangen

Gratis deelname
Bent u (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers in uw organisatie? Dan is deze workshop voor u gratis ter kennismaking. Schrijft u zich hier gratis in.

Deelnemen tegen een kleine vergoeding
Wilt u graag deelnemen aan deze workshop en bent u niet werkzaam in HRM (Human Resource Management) of als leidinggevende? U bent van harte welkom. U kunt tegen een vergoeding van € 50,- exclusief 21% BTW deelnemen aan deze workshop. Dit bedrag is slechts een bijdrage aan de kosten voor onder meer de materialen en accommodatie. Schrijft u zich hier betaald in.

Volgende workshops

Bent u niet in de gelegenheid om deze workshop bij te wonen? Wilt u wel op de hoogte zijn van toekomstige kennismakingsworkshops laat dan hier uw e-mailadres achter. Naast kennismakingsworkshops verzorgen we ook incompany maatwerk workshops.

Incompany trainingen en workshops

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het trainingsaanbod.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 8.5/10 Gebaseerd op 8 beoordelingen.

Inzicht in Feedback mogelijkheden

8/10

Combinatie van theorie en praktijk sprak me aan in deze workshop. Trainer is leuk, vlot, inhoudelijk sterk en heeft goede kennis.

- Uitgever

Praktische training

8/10

Het geven en vooral het ontvangen van feedback sprak me aan in de workshop. Duidelijke toelichting van de theorie. Gratis kennismaken met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching.

- Uitvaartverzorging

Workshop Feedback geven en ontvangen

9/10

Trainer speelt goed in op concrete cases. Workshop was interactief.

- School in Belgie

Praktische workshop Feedback geven en ontvangen

9/10

Interessante eye-openers in je training Martijn Jongkind. Je breekt snel het ijs met de groep en komt met interessante voorbeelden die iedereen herkent. Beetje theorie, maar vervolgens veel tips en aha-momenten waar je op een positieve manier wat mee kan.

- Schrijfbedrijf

Feedback workshop

10/10

Het is een korte training, waarin je toch handige en bruikbare tips mee krijgt. Trainer is vriendelijk, duidelijk en hij neemt voldoende tijd voor jouw vragen en case.

- Acknowledge

Kennismakingsworkshop feedback

8/10

Trainer legt goed duidelijk en uitgebreid uit. Veel geleerd in een korte tijd, super fijn klein groepje en je eigen cases worden behandeld.

- A.

Workshop Feedback geven en ontvangen 2016

8/10

Korte kennismakingstraining, toch praktisch toepasbaar!

- Petplan Nederland

Kennismakingsworkshop feedback geven en ontvangen

8/10

Ik ben naar de workshop feedback geweest op 8 mei 2014. Het was een duidelijke presentatie. Ik voelde me erg betrokken in de les. Erg fijn was dat we ook nog in de praktijk konden oefenen. Bij die oefening was het erg goed dat Martijn zelf langskwam om meteen tips te geven. Een leuk onderdeel vond ik dat we een kaartje aan onszelf schreven met het eigen doel voor de komende tijd. Dat kaartje heb ik nu na een maand ontvangen als herinnering aan mijn doel. Al met al ben ik dus positief!

- bekend bij opleider

Deel jouw ervaring