Kennismakingsworkshop Effectief leidinggeven

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen en coaching ook workshops ter kennismaking. Deze workshops zijn meestal gratis en soms tegen een kleine vergoeding. In de workshop 'Effectief leidinggeven' leert u in een ochtend het model van 'Situationeel leidinggeven' toe te passen. Bent u op zoek naar een incompany workshop 'Effectief leidinggeven' neemt u dan contact op of ga direct naar de maatwerk trainingen:

Programma workshop Effectief leidinggeven

Workshop Effectief situationeel leidinggeven incompany maatwerk Jongkind Training & Coaching

 • Welkom heten en kennismaking
 • Ineffectieve situaties uit de praktijk
 • Uitleg van het model 'Situationeel leidinggeven' van Hersey & Blanchard
 • Oefenen met de verschillende stijlen van leidinggeven
 • Toepassingsmogelijkheden effectief leidinggeven
 • Afronding en evaluatie

Resultaat workshop Effectief leidinggeven

Na afloop van deze workshop:

 • bent u bekend met het model van 'Situationeel leidinggeven'.
 • heeft u geoefend met de verschillende stijlen van leidinggeven.
 • weet u welke stijl u wanneer inzet om uw effectiviteit te vergroten.
 • heeft u collega's van andere organisaties leren kennen.
 • bent u bekend met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching.

 

Datum en locatie workshop

De workshop 'Effectief leidinggeven' zal woensdag 18 september 2024 van 9.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in Amersfoort/Leusden. U ontvangt het adres en de routebeschrijving na uw inschrijving. De locatie is goed bereikbaar per auto en ov (voldoende parkeergelegenheid en op korte afstand van station Amersfoort).

Inschrijven workshop 'Effectief leidinggeven'

Gratis deelname
Bent u (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers in uw organisatie? Dan is deze workshop voor u gratis ter kennismaking. Schrijft u zich hier gratis in.

Deelnemen tegen een kleine vergoeding
Wilt u graag deelnemen aan deze workshop en bent u niet werkzaam in HRM (Human Resource Management) of als leidinggevende? U bent van harte welkom. U kunt tegen een vergoeding van € 50,- exclusief 21% BTW deelnemen aan deze workshop. Dit bedrag is slechts een bijdrage aan de kosten voor onder meer de materialen en accommodatie. Schrijft u zich hier betaald in.

Volgende workshops

Bent u niet in de gelegenheid om deze workshop bij te wonen? Wilt u wel op de hoogte zijn van toekomstige kennismakingsworkshops laat dan hier uw e-mailadres achter. Naast kennismakingsworkshops verzorgen we ook incompany maatwerk workshops.

Incompany trainingen en workshops

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het trainingsaanbod.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 10/10 Gebaseerd op 1 beoordelingen.

Workshop Effectief leidinggeven

10/10

Vanmorgen een introductie training gevolgd: Effectief leidinggeven, verzorgd door Martijn Jongkind. Een zeer effectieve training waarbij de theorie gekoppeld werd aan de praktijk van alledag. Zeker de moeite waard, een zinvolle investering voor eenieder die leiding geeft.

- Onbekend

Deel jouw ervaring