Sense FM

Jongkind Training & Coaching werkt samen met partners. Professionals in hun vakgebied. U kunt daarbij denken aan interim (HR-)managers, collega-trainers, coaches, sprekers en trainingsacteurs. Speciale aandacht voor Sense FM. Jongkind Training & Coaching organiseert samen met Sense FM naast maatwerk ook de 'open' training Contractmanagement en of de masterclass Leveranciersgesprekken.

Bezoek de website van Sense FM (opent in een nieuw venster)Sense FM adviseert en ondersteunt organisaties in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening door met gezond verstand te zoeken naar de best passende oplossing.

Kennis van de facilitaire markt
Zij voelen haarfijn aan wat er leeft in een organisatie. Hun kennis van de facilitaire markt en de sectoren klinkt door in hun adviezen. U krijgt geen opgelegde standaarden. In plaats daarvan stellen ze de beleving van de gebruiker centraal. Daarbij zorgen ze voor een goede balans tussen kwaliteit en kosten.

Doelgroepgerichte benadering
Sense FM is actief binnen diverse marktsegmenten: van bedrijfsleven, (semi)overheid, onderwijs tot institutionele zorg. Hun adviseurs hebben kennis van de specifieke marktsegmenten en de eigen kenmerken. Sense FM kiest bewust voor een doelgroepgerichte benadering. Een student heeft andere wensen en verwachtingen dan een kantoormedewerker of een patiënt. Zo houden ze ieders belang goed in het oog.

Download hier de incompany maatwerk training folder van Sense FM.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de 'open' training Contractmanagement of de masterclass Leveranciersgesprekken? Neemt u dan met ons contact op of bezoek de website van Sense FM (opent in een nieuw venster).

Meer informatie of interesse