Nieuwsbrief juni 2020

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2020 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Face-to-face trainingen en coaching starten weer (juni 2020)

Face-to-face trainingen en coaching starten weer

We mogen weer! Hier hebben onze opdrachtgevers, deelnemers en wij ontzettend naar uitgekeken. Vanaf 1 juni zijn we gestart met face-to-face trainingen, workshops en coaching. Uiteraard staat de veiligheid en gezondheid van de deelnemers, trainers en acteurs voorop. U leest er hier meer over.

Verder in deze nieuwsbrief aandacht voor nóg effectiever leren door herhalen en hoe dat werkt. En heeft u de elektrische auto van Martijn al gespot?

Online leren jonglerenLeer jongleren

We hebben ons niet verveeld tijdens de lockdown. Zo leert Martijn u via een video jongleren. Waarom? Gewoon omdat het leuk is, lekker ontspannend zo tussen de werkzaamheden door. Gaat u ook oefenen? Laat het ons weten! 

 

Nog effectiever leren door herhalen

Martijn: ‘Met ruim 15 jaar ervaring in training en coaching in mijn broekzak deel ik graag een inzicht over effectief leren. In dit geval het eigen maken van soft skills, de zogenoemde zachte competenties. Er valt iets interessants op. Een training kan nog zo goed zijn en de deelnemers kunnen veel geleerd en geoefend hebben in de training.

Echter, na een tijdje, zeg een jaar, is toch veel weggezakt. Blijft er dan niets hangen? Zeker wel, maar wat dan? En hoe bouwt u hierop verder? Dat leest u in dit blog over het belang van uitgestelde herhaling bij effectief leren.

Opfris- en verdiepingsaanbod trainingen

Opfris- en verdiepingsaanbod trainingen

Jongkind Training & Coaching verzorgt een breed scala aan incompany trainingen, ook in de categorie opfris en verdiepingsaanbod. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. En omdat wij maatwerk leveren, is deze lijst met trainingen niet compleet. Staat uw training of onderwerp er niet tussen, neem dan contact met ons op. Onze maatwerktrainingen hebben een gemiddelde beoordeling van 9,1.

TMA-actie 100% online mogelijk

Inzicht in talenten en drijfveren?  100% online mogelijk

Altijd al willen weten wat u écht drijft? Welke talenten u allemaal heeft? En welke competenties voor u makkelijk te ontwikkelen zijn? De Talenten Motivatie Analyse® (TMA) geeft antwoord op deze vragen. U maakt de analyse online en ontvangt vervolgens een overzichtelijk uitgebreid rapport en online coaching/toelichtingsgesprek van 2 uur. Nu speciaal TMA-actietarief met 10% extra korting gedurende de afgekondigde corona-maatregelen.

We rijden groen naar u toe

We rijden groen naar u toe of maak gebruik van ons gratis groene laadpunt

Sinds kort stapt Martijn in zijn Kia E-niro elektrische auto. Dankzij de zonnepanelen op het dak rijdt hij supergroen en duurzaam naar zijn trainingen en afspraken toe. Heeft u ‘m al gespot?

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse