We rijden groen naar u toe

Groen naar u toe en gratis groen laden bij Jongkind Training & Coaching.

Vanaf nu groen naar u toe en gratis groen laden bij uw bezoek aan Jongkind Training & Coaching.

 

Sinds kort stapt trainer Martijn Jongkind in zijn Kia E-niro elektrische auto. Dankzij de zonnepanelen op het dak van zijn huis rijdt hij dus supergroen en duurzaam naar zijn trainingen en afspraken toe. Heeft u ‘m al gespot? 

Komt u bij ons met een elektrische auto?

Heeft u een afspraak bij ons op kantoor in Leusden voor bijvoorbeeld een coaching of training? Wij bieden u een 100% groen oplaadpunt aan. Onze klanten kunnen gratis opladen tijdens hun bezoek. U heeft de beschikking over een 3-fase 11 kW wallbox. De laadpaal heeft een vaste kabel van 5 meter met de gebruikelijke type 2 stekker. Check beschikbaarheid om te voorkomen dat u achter het net vist en reserveer hier uw plek.

Extra openbare laadpunten

Vanaf november 2020 zijn er 2 extra openbare laadpunten op 75 meter van Jongkind Training & Coaching opgeleverd. U vindt deze laadpaal tegenover Landjonker 38, 3834 CP Leusden. 

Plaatsing publieke laadpaal Jongkind Training & Coaching op Landjonker Leusden afgerond (Laadpaal ID PP005644).

Update: Plaatsing van publieke laadpaal (2 aansluitingen) nabij Jongkind Training & Coaching op de Landjonker in Leusden is gerealiseerd en vanaf nu operationeel.

 

Dichtbij parkeren

Als u niet hoeft te laden, parkeert u op nog geen 25 meter van onze kantoorlocatie. Het parkeren is altijd gratis. De routebeschrijving bekijkt u hier.

Zelf ervaren?

Maak kennis met onze werkwijze en volg één van onze workshops ter kennismaking. Of neem direct contact op om de effectiviteit van u of uw professionals te verhogen.

Meer informatie of interesse