Nieuwsbrief juni 2019

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2019 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Trainingen op maat (juni 2019)

Jongkind Training & Coaching:'Effectiviteit verhogen van élke professional'

Afgelopen winter is Jongkind Training & Coaching verhuisd van Breda naar Leusden. Van het zuiden naar het midden van het land. Wat niet wil zeggen dat we nooit meer in Brabant komen trouwens. We zitten inmiddels in het hele land en af en toe reizen we af naar België. In deze nieuwsbrief aandacht voor de diversiteit van ons trainingsaanbod.

Heeft u vragen of wilt u meer uit uzelf of uw medewerkers halen? Neem dan contact op met Jongkind Training & Coaching.

Teamtraining tijdens zeiltripTeamtraining tijdens zeiltrip

Frisse neus halen en de zeilen hijsen, terwijl u samen met collega’s een training volgt? Kan bij Jongkind.

Het team wordt uit de gebruikelijke omgeving gehaald en dat zorgt voor verrassende effecten.

We gaan samen aan de slag met een teamtraining. Natuurlijk, het is ook genieten van het water, de rust, de golven en het schip.

Interesse? We vertellen u graag meer.

Tevreden klanten maken ons blij

Tevreden klanten, kijk daar worden wij weer blij van. Opscheppen zit niet onze aard, maar vooruit, dit zijn enkele reactie van deelnemers aan trainingen de laatste maandenTevreden klanten maken ons blij: ‘De gecreëerde sfeer en openheid spraken mij aan. Top trainer die duidelijk en helder communiceert’, bij de Teamtraining Feedback geven en ontvangen. Of bij een training BedrijfsOpvangTeam: ‘Om PTSS te helpen voorkomen. Het geleerde gespreksmodel sprak me aan.’

Ook een boek winnen?

Ook een boek winnen?Ieder kwartaal geeft Jongkind Training & Coaching namelijk een (HR)-boek naar keuze weg. De winnaar in het 2e kwartaal is Coen Steman. Hij koos voor het boek 'Rake vragen, breng beweging in situaties die vastzitten' van Siets Bakker.

Coen zegt daarover: 'Leuk om eens een boek te winnen, is me nog nooit overkomen. Met Rake vragen hoop ik zowel voor mezelf als anderen eens op en ander manier naar verschillende situaties te kijken en hier dan niet altijd op de 'standaard' manier mee om te gaan. Ik ben erg benieuwd wat dit gaat brengen. Martijn, dank voor deze leuke actie.'

Lia koos in het 1e kwartaal voor ‘De edele kunst of not giving a f*uck’ van Mark Manson. En zoals ze zelf zegt: 'De belangrijkste les uit het boek: zorgvuldiger kiezen waar we ons druk om maken.'

Waarom hebben we deze boekenactie? Jongkind Training & Coaching wil ontwikkelen stimuleren. Net als u zijn we gefascineerd door de persoonlijke ontwikkeling van u of uw medewerkers. Een manier van ontwikkelen is het lezen van inspirerende boeken. Vandaar.

Wilt u de volgende keer ook kans maken op een (HR)-boek? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn. U maakt vervolgens ieder kwartaal kans op een boek van uw keuze.

Training van de maand: Time managementTraining van de maand: Time management

Iedere maand zetten we een andere training in de schijnwerpers. In juni is dat Time management. Voor mensen die zich gejaagd voelen en overzicht missen. Hoe fijn zou het zijn om ontspannen thuis te komen na een werkdag? Wij geven u daar handvatten voor tijdens de training.

Hier meer informatie.

Waar wilt u of uw team mee aan de slag

Waar wilt u of uw team mee aan de slagDe zomer komt er aan tijd om afstand te nemen, te bezinnen en plannen te maken. Wat wilt u zelf of met uw team ontwikkelen? Wij helpen u graag. Bekijk ons overzicht van trainingen en workshops aangevuld met bijvoorbeeld coaching of de talentenmotivatie-analyse.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse