Nieuwsbrief juni 2016

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2016 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'Wij geven een training cadeau!'

5 jaar Jongkind Training Coaching5 JAAR!! HOERA!!

Jongkind Training & Coaching bestaat 5 jaar. Daar zijn we trots op! We willen alle opdrachtgevers en deelnemers dan ook hartelijk bedanken voor de samenwerking. Op naar de 10 jaar!
Om ons 5 jarig jubileum te vieren geven we zelfs een training cadeau, meer hierover in deze nieuwsbrief. Verder leest u hoe u training succesvol inzet, training van de maand juni en een tip voor een leerzaam personeelsuitje.

cadeau 3Wij trakteren op een training!

Wij trakteren en geven 2 dagdelen training uit ons aanbod cadeau en om het extra leuk te maken mag u aangeven aan wie.
Die ene stichting of het goede doel dat u een warm hart toedraagt? Of juist die afdeling met weinig budget? Of gewoon de eigen afdeling/organisatie, omdat jullie al zo lang op deze training wachten?
De keuze is aan u! Lees hier meer over deze jubileum actie.

Succes training meten is wetenHoe training succesvol inzetten?

Hoe weet u nu of u trainingen echt succesvol inzet in uw organisatie? Daarvoor is het handig om van tevoren stil te staan bij het effect dat u wilt bereiken. Hoe toetst u dit effect en vooral hoe houden medewerkers dat vast? Lees hier meer. 

Training van de maandTraining van de maand

Als nieuwsbriefabonnee willen we u graag als eerste op de hoogte brengen van de volgende 'Training van de maand'. U ontvangt in juni korting op de training: Time management. Wie kan dat nou niet gebruiken? Lees hier hoe u voor deze korting in aanmerking komt.

 

team zeilreisTraining of personeelsuitje?

Waarom kiezen? Combineer het tijdens een teamzeilreis en ontwikkel op het water.

Al onze trainingen en workshops kunnen wij aan boord van een schip uitvoeren. En niet onbelangrijk, qua prijs zeer concurrerend met een traditionele training op de wal.

Wilt u ook aan de slag met uw team? Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse