Nieuwsbrief juni 2014

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden twee maal per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van juni 2014 of schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: 'Wie jarig is trakteert!'

Wie jarig is trakteert!Wie jarig is trakteert!

Jongkind Training & Coaching viert haar derde verjaardag. Hiep Hiep Hoera! Dit leek ons een mooi moment om te starten met een nieuwsbrief, met hierin nieuws, gebeurtenissen en acties.

In deze eerste nieuwsbrief trakteren we naar aanleiding van ons 3-jarig bestaan op een diner voor twee en op twee Talenten Motivatie Analyses (TMA).

 

Win een diner voor tweeWin een diner voor twee! 

Heeft u in de afgelopen 3 jaar deelgenomen aan een training, workshop of coaching van Jongkind Training & Coaching?

Schrijf dan nu een korte recensie en win een uitgebreid diner voor twee personen.

Lees hier verder.

 

Werkgever zoekt geen gemotiveerde mensenWerkgever zoekt geen gemotiveerde mensen

Persoonlijke kenmerken zoals 'drive', 'ondernemend' en 'flexibel' zijn eigenschappen waar weinig naar wordt gevraagd in vacatures. Terwijl motivatie en soft skills belangrijke succesfactoren zijn voor medewerkers. Met de Talenten Motivatie Analyse (TMA) achterhaalt u eenvoudig talenten, motivaties en competenties. Lees verder over dit onderzoek en win één van de 2 gratis TMA’s

Team Zeilreis impressie trainingImpressie Team zeilreis

'Leren zonder dat je het doorhebt.'

is een van de positieve reacties na afloop van de training 'Time management' aan boord van zeilschip Hollandsch Diep. Onlangs organiseerde Jongkind Training & Coaching deze succesvolle Team Zeilreis in opdracht van Raderadvies B.V.

Al onze trainingen en workshops kunnen wij aan boord van een schip uitvoeren. Wilt u ook aan de slag met uw team?

Lees verder voor meer informatie en de mogelijkheden.

  

Samenwerking met Sense FM

Samenwerking Sense FM Jongkind Training & CoachingIn 2014 hebben wij de samenwerking met Sense FM verder geïntensiveerd. Sense FM adviseert en ondersteunt organisaties al jaren succesvol in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening. In samenwerking met Jongkind Training & Coaching heeft Sense FM een unieke training ‘Contractmanagement’ ontwikkeld. Lees hier verder.

 

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan altijd).

 * Verplicht veld

Meer informatie of interesse