Nieuwsbrief januari 2020

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van januari 2020 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Leerzaam 2020 en TMA vernieuwd (januari 2020)

Jongkind Training & Coaching:'Leerzaam 2020 en TMA vernieuwd'

We kijken terug op 2019 en vooruit naar dit nieuwe jaar. Een prima jaar. Voor ons maar vooral voor onze opdrachtgevers en deelnemers. Na onze verhuizing van Breda naar Leusden gingen we meteen van start met trainingen, workshops en coaching. Van grote tot kleinere organisaties, ze wisten Jongkind Training & Coaching te vinden.

We pikken er eentje uit: Omgevingsdienst Groningen. De organisatie liet al hun medewerkers, zo'n 200, de training Feedback geven en ontvangen volgen. En met succes.

Heeft u vragen of wilt u meer uit uzelf of uw medewerkers halen?
Neem dan contact op met Jongkind Training & Coaching.

We wensen u een leerzaam 2020!

Inzicht in talenten en drijfveren? Win een TMA nieuwe stijl

Inzicht in talenten en drijfveren? Win een TMA nieuwe stijlBenieuwd naar uw drijfveren en latente talenten? Dan is de Talenten Motivatie Analyse (TMA) iets voor u! Maak kans op de vernieuwde TMA inclusief 2 uur bespreking/coaching.

Wij denken dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in hun baan, wanneer ze werk doen dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zetten wij regelmatig de TMA in. Jongkind Training & Coaching is geaccrediteerd voor het gebruik van de TMA-methode zowel individueel als voor teams. Wij gebruiken de verschillende TMA instrumenten al vanaf 2012 succesvol.

Hier vindt u meer informatie én hoe u kans maakt op een TMA.

Samenwerking Ellen Blok

Samenwerking Ellen BlokOnze verhuizing uit Breda naar Leusden een jaar geleden betekende ook het afscheid van onze backoffice-topper Fenna Swagemakers. Ellen Blok werd haar opvolgster. Zij combineert haar werk als tekstschrijver met het ondersteunen van Jongkind Training & Coaching

 

Ook een boek winnen?

Wie heeft een boek gewonnen?

Weet u al dat u een boek naar keuze kunt winnen? Ieder kwartaal verloten we een boek onder onze nieuwsbrieflezers. Dit jaar won A. Mulder een boek. Hij koos voor 'Ontdek je sterke punten'. 'Een enorm leuk boek', zegt hij. Meedoen is makkelijk, iets voor een collega? Bekijk het hier.

Opdrachtgevers bedankt

Opdrachtgevers bedankt namens EdukansOok dit jaar mocht Stichting Edukans een bedrag ontvangen. Dat is namelijk ons eindejaarsgeschenk aan onze opdrachtgevers. We kiezen voor Stichting Edukans omdat we iedereen goed onderwijs gunnen. Hoe dat zit? U leest het hier.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse