Inzicht in talenten en drijfveren? Win een TMA nieuwe stijl

Benieuwd naar uw drijfveren en (latente) talenten? Dan is de Talenten Motivatie Analyse (TMA) iets voor u! Lees verder en maak kans op de vernieuwde TMA inclusief 2 uur bespreking/coaching.

TMA-methodeTMA nieuwe rapportages 2020 Talenten Motivatie Analyse

Jongkind Training & Coaching onderschrijft het principe dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in hun baan, wanneer ze werk doen dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zetten wij regelmatig de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in.

De TMA-methode bestaat naast de TMA-persoonlijkheidsanalyse uit onder meer:

  • Capaciteitenanalyse (mbo en hbo/wo-niveau),
  • 90° tot 360° Feedback
  • Beroepssectoren en activiteiteninteresse-analyse' (studie en beroepskeuze)
  • Teamanalyse

Jongkind Training & Coaching is geaccrediteerd voor het gebruik van de TMA-methode zowel individueel als voor teams. Wij gebruiken de verschillende TMA instrumenten al vanaf 2012 succesvol.

Verbeterde rapportages

Vanaf eind 2019 gebruiken wij de nieuwe portal met de verbeterde rapportages. De rapportages zijn nu nog makkelijker te lezen en te gebruiken.

Zelf ervaren?

Zelf ervaren? Vraag een TMA aan of maak hieronder kans op een gratis TMA. Deze actie is (26-2-20202) afgelopen. We bedanken alle deelnemers aan de actie en feliciteren Tim die de TMA heeft gewonnen inclusief bespreking/coaching van 2 uur. Blijf op de hoogte van nieuwe acties via onze nieuwsbrief.

Meer informatie of interesse