€50 miljoen subsidie voor leren en ontwikkelen

Jongkind Training & Coaching attendeert u graag op een subsidie voor leren en ontwikkelen. Het kabinet wil werkgevers en werkenden helpen om tijd en geld te investeren in leren en ontwikkelen op de werkvloer. De rijksoverheid stelt €50 miljoen subsidie beschikbaar voor het midden en kleinbedrijf (MKB).

Aanvragen subsidie vanaf 2 maart, tweede ronde volgt

Vanaf 2 maart kunnen mkb’ers een subsidieaanvraag indienen bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Is dit te kort dag voor u? Een tweede mogelijkheid voor subsidie is er weer in september 2020.

Invulling leren en ontwikkeling

Jongkind Training & Coaching ondersteunt u natuurlijk graag met de invulling van deze subsidie: loopbaan ontwikkeling, inzicht in talenten en drijfveren (TMA) en scholing (train de trainer of mentor en trainingen / coaching voor leidinggevenden en medewerkers.

Jongkind Training & Coaching attendeert u graag op een subsidie voor leren en ontwikkelen.

Jongkind Training & Coaching attendeert u graag op een subsidie voor leren en ontwikkelen.

Subsidieregeling nader uitgelegd

Bekijk hier de menukaart over de SLIM-regeling. Lees meer over de regeling en aanvragen van deze subsidie op uitvoeringsbeleidSZW.nl

Andere mogelijkheden voor tegemoetkoming opleidingskosten

Er zijn ook nog andere mogelijkheden voor subsidies en vergoedingen bij opleidingen. Bekijk het bij onze veelgestelde vragen (FAQ): Welke subsidies, belastingvoordelen en vergoedingen zijn mogelijk bij training en scholing?

Onze aanpak zelf ervaren?

Maak kennis met onze werkwijze en volg één van onze workshops ter kennismaking. Of neem direct contact op om de effectiviteit van u en uw professionals te verhogen.

Meer informatie of interesse