Kennismakingsworkshop 'Effectief Beïnvloeden'

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen en coaching ook workshops ter kennismaking. Deze workshops zijn meestal gratis en soms tegen een kleine vergoeding. In de workshop 'Effectief Beïnvloeden' maakt u in een ochtend kennis met de verschillende stijlen van beïnvloeden en het effectief in zetten van deze stijlen. Bent u op zoek naar een incompany workshop Effectief Beïnvloeden neemt u dan contact op of bekijk de maatwerktraining 'Effectief Beïnvloeden'.

Programma workshop 'Effectief beïnvloeden'

Workshop Effectief Beïnvloeden Jongkind Training Coaching incompany maatwerk Jongkind Training & Coaching

 • Welkom heten en kennismaking
 • Ineffectieve situaties uit de praktijk
 • Uitleg van de verschillende stijlen van beïnvloeden
 • Uw voorkeursstijl van beïnvloeden
 • Oefenen met beïnvloeden
 • Toepassingsmogelijkheden
 • Afronding en evaluatie

Resultaat workshop Effectief beïnvloeden

Na afloop van deze workshop:

 • bent u bekend met de stijlen van effectief beïnvloeden.
 • heeft u geoefend met praktijksituaties.
 • weet u hoe u valkuilen bij effectief beïnvloeden vermijdt.
 • heeft u collega's van andere organisaties leren kennen.
 • bent u bekend met de werkwijze van Jongkind Training & Coaching.

 

Datum en locatie workshop

De workshop 'Effectief Beïnvloeden' zal donderdag 9 januari 2025 van 9.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in Amersfoort/Leusden. U ontvangt het adres en de routebeschrijving na uw inschrijving. De locatie is goed bereikbaar per auto en ov (voldoende parkeergelegenheid en op korte afstand van station Amersfoort).

Inschrijven workshop 'Effectief beïnvloeden'

Gratis deelname
Bent u (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van medewerkers in uw organisatie? Dan is deze workshop voor u gratis ter kennismaking. Schrijft u zich hier gratis in.

Deelnemen tegen een kleine vergoeding
Wilt u graag deelnemen aan deze workshop en bent u niet werkzaam in HRM (Human Resource Management) of als leidinggevende? U bent van harte welkom. U kunt tegen een vergoeding van € 50,- exclusief 21% BTW deelnemen aan deze workshop. Dit bedrag is slechts een bijdrage aan de kosten voor onder meer de materialen en accommodatie. Schrijft u zich hier betaald in.

Volgende workshops

Bent u niet in de gelegenheid om deze workshop bij te wonen? Wilt u wel op de hoogte zijn van toekomstige kennismakingsworkshops laat dan hier uw e-mailadres achter. Naast kennismakingsworkshops verzorgen we ook incompany maatwerk workshops.

Incompany trainingen en workshops

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het trainingsaanbod.

Meer informatie of interesse

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10 Gebaseerd op 10 beoordelingen.

Workshop Effectief beinvloeden

10/10

Prettige effectieve training. Mooi theoretisch kader om in de praktijk gericht mee te kunnen werken. Vanuit verschillende invalshoeken is er gekeken naar beinvloeding.

- ZGV

Beinvloedingsstijlen

10/10

Inzicht in mijn persoonlijke stijl en de effectiviteit daarvan gekregen. Interactieve workshop en aangepast op de input van deelnemers.

-

Beinvloeden

8/10

Zeer interessant en wederom geeft het handvatten om verder te komen als mens/persoon. We hebben goede uitleg gekregen aan de hand van voorbeelden. Bedankt.

- Techsharks Projecten

Effectief beinvloeden

10/10

Inzicht gekregen hoe ik met weerstand om kan gaan en minder weerstand krijg als ik mijn manier van beinvloeden aanpas. De praktijkvoorbeelden zijn waardevol.

- Bekend bij trainingsbureau

Workshop Effectief beinvloeden

10/10

Ik heb inzicht gekregen in stijlen van beinvloeden en hoe om te gaan met weerstand. Trainer had goede kennis. Ik raad deze training aan omdat communicatievaardigheden zowel persoonlijk als op werk te gebruiken is.

- VAR ZGV

Stijlen van beïnvloeden

8/10

Het geeft verduidelijk in het communiceren en welke aspecten je niet uit het oog moet verliezen!

- Vegro

Aanrader

10/10

De kennis en de prettige manier van overdracht. Vaardig en flexibel.

- De Boomgaard

Kennismaking

8/10

De trainer is gepassioneerd. Goede combi van theorie, praktijk en interactie.

- Fast & Fluid Management

Workshop effectief beïnvloeden

8/10

Kleine groep, ruimte voor interactie en praktijkcasussen.

- Vegro

Het was effectief

8/10

Enkele weken terug heb ik op uitnodiging van Jongkind een workshop mogen volgen op het gebied van effectief beïnvloeden. En hoe effectief was dat? Zeer effectief! Martijn weet op een persoonlijke en professionele manier zijn kennis en kunde over te brengen en deelnemers te moveren tot actie. Fijn team, prettige ontvangst, oprechte interesse.

- Lexxyn

Deel jouw ervaring