Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Ik ben uitgenodigd voor een intake gesprek, wat kan ik verwachten

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Ik ben uitgenodigd voor een intake gesprek, wat kan ik verwachten?

Antwoord:

U bent uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek. Jongkind Training & Coaching ziet het als een uitdaging om trainingen, workshops en coaching te verzorgen die echt aansluiten bij de praktijk van de deelnemers. Dit maakt de training herkenbaar en de kans op blijvend resultaat wordt aanzienlijk vergroot. Uw input helpt ons om dit te realiseren.

U hoeft zich niet specifiek voor te bereiden op dit gesprek. Het geeft niet als u een vraag niet kan beantwoorden, het is immers geen test. Wel kan het helpen als u alvast bedenkt hoe het thema van de training in uw praktijk voorkomt en tegen welke 'problemen' of 'lastige situaties' u mogelijk aanloopt en waar u zich nog in wilt verbeteren of ontwikkelen. Misschien heeft u voorbeelden van ervaringen? We spreken niet alle deelnemers dus u mag ook antwoord geven hoe u denkt dat het thema speelt voor de andere deelnemers. Uw input helpt ons om de training maximaal aan te sluiten bij uw wensen.

Wanneer u zelf nog vragen aan de trainer heeft, zal hij ze u graag beantwoorden. U krijgt de planning voor uw gesprek door van ons contactpersoon in uw organisatie. Heeft u vooraf nog vragen? Neemt u dan contact met ons op. Anders tot ziens bij het intakegesprek.

FAQ thema: Voorafgaand aan de training deelnemer

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Voorafgaand aan de training deelnemer'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse