Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Heb ik invloed op het programma

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Heb ik invloed op het (trainings-)programma?

Antwoord:

U bent uitgenodigd voor een training van Jongkind Training & Coaching. Wij zien het als een uitdaging om trainingen, workshops en coaching te verzorgen, waarvan het programma ook echt aansluit bij uw praktijk. Dit maakt de training herkenbaar en de kans op blijvend resultaat wordt aanzienlijk vergroot. Vooraf krijgt u een (schriftelijke) intake en tijdens de training helpt uw actieve deelname ons om dit te realiseren. 

Schriftelijke intake

Voorafgaand aan de training ontvangt u een schriftelijke intake. Hierin kunt u aangeven wat u belangrijk vindt of juist liever niet terugziet in het programma. Uw input en die van uw collega's helpt ons om de training maximaal aan te sluiten bij de wensen van alle deelnemers.

In de training

Het programma is voor ons niet iets wat vaststaat en niet kan wijzigen. Wij zien het programma als een middel om het doel te bereiken. Geef alstublieft aan als u tijdens de training denkt dat een onderwerp lang genoeg is behandeld of als u juist langer stil wilt staan bij een onderdeel. We kijken dan wat past en bieden dan vaak een keuze aan de groep. 

Heeft u vooraf nog vragen? Neemt u dan contact met ons op. Anders tot ziens bij het training.

FAQ thema: Voorafgaand aan de training deelnemer

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Voorafgaand aan de training deelnemer'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse