Nieuwsbrief januari 2022

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van januari 2022 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Mogelijkheden om te blijven ontwikkelen (januari 2022)

Jongkind Training & Coaching: 'Mogelijkheden om te blijven ontwikkelen'

Wij wensen u en uw naasten een gezond en geweldig 2022! Jongkind Training & Coaching vond 2021 best een spannend jaar. Gelukkig hebben we toch tal van trainingen, workshops en coachingstrajecten mogen geven. We waren zo blij dat het weer mocht. Welke mogelijkheden ziet u om te blijven ontwikkelen? Enkele ideeën en ervaringen hieronder ter inspiratie.

Juist nu coaching en troaching

Persoonlijke coaching en troachingOok in deze tijd is het mogelijk persoonlijke coaching en troaching (krachtige combinatie van 1-op-1 training en coaching) te volgen. We nemen alle maatregelen in acht. Ideaal als u of een medewerker dieper op zaken wil ingaan met een coachingsprogramma op maat. Bij u of ons op kantoor, of al wandelend door een mooie omgeving.
Deelnemers waarderen onze coaching en troaching met gemiddeld een 9(!).

Wat voorbeelden:

  • U zoekt een klankbord waarmee u kunt reflecteren op ontwikkelingen binnen uw bedrijf of afdeling.
  • U wilt zichzelf op individuele basis en in hoog tempo ontwikkelen in uw functie als leidinggevende of vakinhoudelijke professional.
  • U wilt beter leren omgaan met stress en spanningen.
  • U wilt het beste uit uzelf halen en u zoekt een coach om u daarbij te begeleiden.

Lees meer over onze coaching en troaching.

Training Bedrijfsopvangteam ervaring van Horizon Jeugdzorg

Training Bedrijfsopvangteam ervaring van Horizon JeugdzorgRegelmatig volgen teams uit onder andere de zorg de zogeheten BOT-training: het Bedrijfsopvangteam, collegiale opvang na ingrijpende gebeurtenissen op het werk. Een goed functionerend BOT helpt langdurig ziekteverzuim te voorkomen en geeft ruimte aan het welzijn van de medewerkers. Wij verzorgden afgelopen jaar de BOT-training bij Horizon Jeugdzorg Antonius voor het Nazorgteam. Hier vindt u hun ervaringen.

Inzicht in drijfveren en talenten (TMA) nu online actie

Inzicht in drijfveren en talenten (TMA)

Wij onderschrijven het principe dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in hun werk, als ze doen wat het dichtst bij hun aard ligt. Via de Talenten Motivatie Analyse (TMA) komen zij daar niet alleen achter, ze ontdekken ook onbewuste talenten. Jongkind Training & Coaching is al jaren geaccrediteerd voor dit instrument en heeft al veel medewerkers en organisaties succesvol verder geholpen. U kunt TMA zowel individueel als in een team inzetten.

We bieden TMA nu tegen korting aan en als u wilt helemaal veilig online. Hier vindt u meer informatie.

Ook dit jaar een mooi bedrag naar Edukans

persoonlijke coaching en troachingMisschien weet u dit al: ieder jaar doneert Jongkind Training & Coaching aan Edukans. Wij doneren jaarlijks een bedrag per opdrachtgever. Stichting Edukans werkt aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren.

Het mooie is dat ook u een bijdrage levert! Voor iedere recensie die u schrijft doneren wij namelijk een bedrag. Ook meedoen? Kijk op onze website.

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse