Gemeente Veghel kiest weer voor de Train de Trainer

Na de succesvolle training Train de Trainer in voorjaar 2014 heeft de gemeente Veghel in 2015 weer gekozen voor Jongkind Training & Coaching. Doel van het traject is medewerkers opleiden tot interne trainers. Deze trainers trainen zo op hun beurt weer hun collega's.

Training Feedback geven en ontvangen

In 2014 was het thema 'Feedback geven en ontvangen'. Naast medewerkers van de gemeente Veghel, werden er toen ook collega's van de gemeenten Bernheze en Uden opgeleid tot interne trainer. De gemeenten Bernheze, Veghel, Uden en Oss werken namelijk regionaal samen onder de noemer As50. De trainingen 'Feedback geven en ontvangen' voor collega’s zijn succesvol verlopen. De trainers vonden het uitdagend en erg fijn, om dit naast hun reguliere functie te doen. Ook de deelnemers, hun collega's, hebben de training als 'echt leuk' en bovenal als zeer waardevol ervaren.

Training Klantgerichtheid in Meierijstad

Dit najaar verzorgde Martijn Jongkind wederom de train de trainer met deze keer als thema 'Klantgerichtheid'. Wat is er leuker voor een trainer, dan je eigen vak en enthousiasme te mogen over brengen?

Start laatste dag Train de trainer Klantgerichtheid Gemeente Veghel

Een deel van de deelnemers waren bekende gezichten uit de vorige train de trainer. Het overgrote deel deed de train de trainer echter voor het eerst. Best spannend. Deze laatste groep bestond onder meer uit medewerkers van de gemeenten Sint Oedenrode en Schijndel. Deze gemeenten in combinatie met de gemeente Veghel, vormen in de toekomst de nieuwe gemeente Meierijstad. Meierijstad is er zich er bewust van dat een goede klantgerichte dienstverlening een must is, zowel voor de externe als de interne klant. Externe klantgerichtheid is pas mogelijk als de interne klantgerichtheid op orde is.

Train de trainer

De trainers in spé hebben tijdens de train de trainer veel handvatten gekregen, zowel goede als slechte voorbeelden gezien en daarnaast zelf uitgeprobeerd en veel geoefend. De trainers hebben een brede achtergrond en zijn zich bewust van hun kwaliteiten als trainer. Er staat nu een trainersteam dat zelf verder aan de slag gaat, om goed voorbereid voor de groep te staan met hun eigen training. Wij hebben er alle vertrouwen in. Wij wensen alle interne trainers en natuurlijk ook de deelnemers goede trainingen!

Jongkind Training & Coaching

Jongkind Training & Coaching verzorgt trainingen & workshops op onder meer de thema's: Train de trainer, Klantgerichtheid en Feedback geven en ontvangen. Wilt u ook advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk direct ons aanbod.

Meer informatie of interesse