Dreigende woorden tegen Stadstoezicht

AMSTERDAM - Dean Saunders kan niet geloven dat zijn broertje Jamie na een ruzie met stadstoezicht in een cel is gezet. Dean is zó boos, dat hij de man met wie Jamie een woordenwisseling kreeg, iets aan wil doen.

Dean is woest. "Ik kan die man wel bij zijn nek pakken. Het liefst schiet ik hem gewoon dood omdat hij mijn broertje heeft meegenomen", vertelt hij aan RTL Boulevard.

De onenigheid begon toen de parkeerwachter een bon uitschreef omdat Jamie zijn auto hard geparkeerd waar dat niet mocht. Een discussie liep uit de hand en volgens Dean zou de parkeerwachter Dean sr., de vader van de Saunders-broers, hebben uitgemaakt voor "vuile allochtoon". Tot overmaat van ramp werd Jamie vervolgens door de politie meegenomen.

Jamie zit nog steeds in de cel. Pa Saunders gaat aangifte doen van discriminatie door een ambtenaar. Bron Telegraaf

Trainingen 'Agressie en Bedrijfsopvang'

Jongkind Training & Coaching verzorgt trainingen & workshops Omgaan met agressie, trainingen voor het Bedrijfsopvangteam en leidinggevenden in Opvang na een heftige gebeurtenis of Coaching & opvang.

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse