web analytics

Assertiviteitstraining

Over het algemeen gaat het goed, u werkt hard en haalt voldoening uit uw werk. Toch zijn er situaties waarin u 'ja' zegt, maar eigenlijk liever 'nee' had willen zeggen. Achteraf weet u wat u had willen zeggen. En als u een keer op tijd 'nee' zegt, dan komt het er soms bot uit of uw omgeving ervaart dat zo.

Bij discussies loopt de spanning op of u gaat de discussies zelfs uit de weg. In overleggen spreekt u uw mening niet uit of u wordt voor uw gevoel nauwelijks gehoord. Dit kan een tijd goed gaan, maar tegelijkertijd kost het u ook veel energie. U wilt graag uw effectiviteit vergroten. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de 'Assertiviteitstraining' ontwikkeld.Assertiviteitstraining Jongkind Training Coaching

Incompany 'Assertiviteitstraining'

In de maatwerk ‘Assertiviteitstraining’ leert u met respect voor de ander, uw belangen en ideeën op een natuurlijke en conflictloze manier naar voren te brengen. U krijgt praktische handvatten die verder gaan dan een paar trucjes. De training is maatwerk. Voordat we de training ontwikkelen, voeren we eerst intakegesprekken. Deze aanpak is een voorwaarde om écht aan te sluiten bij uw situatie.

Klanten beoordelen deze training gemiddeld met een 9/10
Gebaseerd op 4 beoordelingen.

Nee durven zeggen

9/10

Ik ga nu bewuster om met feedback en durf echt nee te zeggen. De trainer geeft veel uitleg en goede voorbeelden.

- Chassé Theater

Ruimte voor iedereen

9/10

Heldere theorie aangevuld met voorbeelden. Ook fijn om de andere deelnemers aan te horen. Er wordt een ruimte gecreëerd waarbinnen iedereen mag zeggen wat hij of zij wil. De trainer is open en eerlijk en denkt mee met de groep.

- Theater in Breda

Niet zweverig

9/10

Trainer is duidelijk, betrokken en vooral niet zweverig. Verschillende dingen geleerd wat betreft communicatie en denkwijze.

- Chassé Theater
↑ ervaringen inklappen

uit je comfortzone

9/10

De training gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had. Dat geeft stof tot nadenken. Ik heb geleerd vaker nee te zeggen en niet meteen in de houding te springen om iets op te lossen. Ik werd uit mijn comfortzone gehaald.

-

Deel jouw ervaring

Competenties 'Assertiviteitstraining'

In de 'Assertiviteitstraining' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Durf
  • Mondelinge vaardigheid
  • Overtuigingskracht

Resultaat 'Assertiviteitstraining'

U communiceert na afloop van de 'Assertiviteitstraining' sterker en zelfbewuster. U geeft op een assertieve manier duidelijk aan wat u vindt, terwijl u de ander tegelijkertijd met respect behandelt. Uw energieniveau is constanter en u heeft aanzienlijk minder last van stress.

Assertiviteit individueel ontwikkelen?

Wanneer u zich op het thema assertiviteit individueel wil ontwikkelen in plaats van samen met collega's, dan is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief. 

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Persoonlijke ontwikkeling' of ga naar het totale trainingsoverzicht.