Bij discussies loopt de spanning op of u gaat de discussies zelfs uit de weg. In overleggen spreekt u uw mening niet uit of u wordt voor uw gevoel nauwelijks gehoord. Dit kan een tijd goed gaan, maar tegelijkertijd kost het u ook veel energie. U wilt graag uw effectiviteit vergroten. Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de 'Assertiviteitstraining' ontwikkeld.

Incompany 'Assertiviteitstraining'

In de maatwerk ‘Assertiviteitstraining’ leert u met respect voor de ander, uw belangen en ideeën op een natuurlijke en conflictloze manier naar voren te brengen. U krijgt praktische handvatten die verder gaan dan een paar trucjes. De training is maatwerk. Voordat we de training ontwikkelen, voeren we eerst intakegesprekken. Deze aanpak is een voorwaarde om écht aan te sluiten bij uw situatie.

 

Competenties 'Assertiviteitstraining'

In de 'Assertiviteitstraining' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Assertiviteit
  • Conflicthantering
  • Durf
  • Mondelinge vaardigheid
  • Overtuigingskracht

Resultaat 'Assertiviteitstraining'

U communiceert na afloop van de 'Assertiviteitstraining' sterker en zelfbewuster. U geeft op een assertieve manier duidelijk aan wat u vindt, terwijl u de ander tegelijkertijd met respect behandelt. Uw energieniveau is constanter en u heeft aanzienlijk minder last van stress.

Assertiviteit individueel ontwikkelen?

Wanneer u zich op het thema assertiviteit individueel wil ontwikkelen in plaats van samen met collega's, dan is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief. 

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Persoonlijke ontwikkeling' of ga naar het totale trainingsoverzicht.