Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat effectief leren mede bestaat uit herhaling en leren met tussenpozen. Hoe dat zit, leest u in het Blogartikel Belang van herhaling bij effectief leren. Dit geldt zeker ook bij de training Effectief beïnvloeden.

Incompany Effectief beïnvloeden opfris- en verdiepingstraining

Het is alweer een tijdje terug dat u de Training Effectief beïnvloeden volgde. Nu heeft u de behoefte om samen kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en ‘best practices’ uit. We staan opnieuw stil bij de verschillende stijlen van beïnvloeding en conflicthantering. Welke stijl kunt u nog verder ontwikkelen om meer effectief te zijn? In concrete oefeningen ervaart u hoe een juiste inzet het resultaat direct beïnvloedt. U oefent met een trainingsacteur heel gericht lastige situaties en u krijgt natuurlijk concrete en praktische feedback. 

Een Effectief beïnvloeden opfris- en verdiepingstraining die echt aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie, zetten wij vooraf een schriftelijke intake in voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face-to-face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen wij het plan van aanpak op voor de Effectief beïnvloeden opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen starten we de training. Zo zorgen wij samen voor een opfristraining die écht aansluit.

Nieuwe collega's

Zijn er ondertussen nieuwe collega's bijgekomen die de eerdere Training Effectief beïnvloeden nog niet hebben gevolgd? We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aan laat sluiten. Afhankelijk van de leerbehoefte, het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben, stellen we een passende oplossing voor. Bijvoorbeeld door voorafgaand een minitraining of een troaching (een combinatie van training én coaching ineen) in te zetten. We bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact op.

Resultaat 'Effectief beïnvloeden opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk Effectief beïnvloeden opfris- en verdiepingstraining zijn de deelnemers weer up to date om bij verschillende en soms tegengestelde belangen assertief te reageren. Ze behalen een maximaal resultaat door op het juiste moment de best passende stijl van beïnvloeden toe te passen.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere incompany trainingen binnen het thema 'Trainingen thema Persoonlijke ontwikkeling' of ga naar het totale trainingsoverzicht.