Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Welke vacatures stonden open bij Jongkind Training & Coaching

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Welke vacatures stonden open bij Jongkind Training & Coaching?

Antwoord:

De onderstaande vacature is ingevuld:

Vacature: Administratief medewerkster/secretaresse (part-time)

Wat doet Jongkind Training & Coaching?

Trainingsbureau Jongkind Training & Coaching verzorgt maatwerk incompany trainingen, workshops en coacht op management, klantgerichte en commerciële vaardigheden, team en persoonlijke ontwikkeling voor medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast ondersteunen wij organisaties bij het effectief inzetten van competentiemanagement en het optimaal benutten van talenten.

Wij verhuizen per 1 december 2018 naar Leusden (Utrecht) en zijn daarom opzoek naar een Administratief medewerkster/secretaresse voor 6-8 uur per week.

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor een excellente uitvoering van de administratieve werkzaamheden rondom onze workshops, coaching en trainingsopdrachten. Dit betekent dat je zorgt voor:

  • Het onderhouden van contacten telefonisch en per e-mail met deelnemers, opdrachtgevers, leveranciers, trainers en acteurs.
  • De projectadministratie bijwerkt.
  • De opdrachtbevestigingen maakt.
  • De trainingsmappen en ander trainingsmateriaal redigeert en maakt.
  • De deelnamebewijzen en evaluatierapporten maakt.
  • De posts op social media verzorgt en daarvoor een jaarplanning maakt.
  • De nieuwsbrieven opmaakt en de abonnees beheert.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau en je kunt zelfstandig werken. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in een administratieve rol met klantcontact. Je overziet het complete administratieve proces en begrijpt de samenhang hiervan. Je bent uitstekend in staat te werken met de gebruikte software. Je beschikt over een goede kennis van Excel, Word, Powerpoint en social media. Affiniteit met enerzijds trainingen en coaching en anderzijds social media is een pre. Je bent secuur, gestructureerd, klantgericht, discreet en hebt een flexibele instelling. In deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk) goed beheerst en woonachtig bent in de regio Leusden/Amersfoort.

En wat bieden wij?

Je komt te werken bij een succesvol trainingsbureau met hoge waardering door zowel deelnemers als opdrachtgevers.
Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om de functie in overleg verder in te vullen. Ook prettig: gratis parkeren / bushalte voor de deur en mogelijkheid om deels thuis te werken. We betalen goed, ZZP is een optie. De functie is voor 6-8 uur per week, te verdelen over maximaal 2 dagen. Het betreft een functie voor langere periode.

Informatie en reactie

Enthousiast? Stuur dan je brief en CV naar info@jongkind-training.nl. Voor meer informatie over Jongkind Training & Coaching kijk op: www.jongkind-training.nl

De bovenstaande vacature is al ingevuld.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie/vacature wordt niet op prijs gesteld.

FAQ thema: Werken bij Jongkind Training & Coaching

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Werken bij Jongkind Training & Coaching'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse