Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Ik zou graag bij jullie werken als trainingsacteur

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Ik zou graag bij jullie werken als trainingsacteur.

Antwoord:

Jongkind Training & Coaching werkt met een poule van freelance trainingsacteurs en actrices. Wij zijn momenteel niet opzoek naar een uitbreiding van deze poule.

Wij werken uitsluitend met acteurs die minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring hebben als trainingsacteur. Hierbij is het van belang dat acteurs bekend zijn met de theorie van veel gebruikte communicatiemodellen, in staat zijn om zich snel in te leven en te improviseren in verschillende werksituaties. De deelnemers snel op hun gemak stellen. Acteurs zijn in onze trainingen 'levend oefenmateriaal' voor de deelnemers. Veiligheid voor deelnemers is daarbij van groot belang. De deelnemer mag het gesprek elk moment stopzetten. Na een concrete tip kan de deelnemer het gesprek voortzetten. We monitoren de kwaliteit doorlopend door middel van evaluaties met zowel deelnemers als trainers. 

Wij geven TrainingenWorkshops en Troaching in de volgende thema's vaak met trainingsacteurs:

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Wanneer u een goede freelance acteur of actrice bent, kunt u geheel vrijblijvend een open sollicitatie sturen met uw cv. Wij zullen uw gegevens dan bewaren en u mogelijk een keer benaderen om nader kennis te maken, als de huidige poule niet toereikend is. 

FAQ thema: Werken bij Jongkind Training & Coaching

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Werken bij Jongkind Training & Coaching'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse