Nieuwsbrief januari 2021

Jongkind Training & Coaching houdt haar klanten, deelnemers en andere geïnteresseerden een aantal keer per jaar op de hoogte van nieuws en acties in onze nieuwsbrief.

Lees hieronder de nieuwsbrief van januari 2021 en schrijf u onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief: Wanneer gaan we elkaar weer live ontmoeten? (januari 2021)

Jongkind Training & Coaching: 'Wanneer gaan we elkaar weer live ontmoeten?'

Jongkind Training & Coaching gaf vorig jaar regelmatig live trainingen, natuurlijk met inachtneming van de maatregelen van het RIVM. Daarnaast hebben we ons verdiept, en gewerkt met online gesprekken en trainingen. Toch geven wij het liefst live trainingen, als het weer kan en mag. Dat kan tegen die tijd prima als we voldoen aan alle maatregelen rondom corona. Dus neem gerust contact op als u ook een effectieve training of coaching voor uw medewerkers zoekt.

Donatie voor stichting Edukans 2020/2021Donatie voor stichting Edukans

Stichting Edukans heeft afgelopen maand, zoals ieder jaar, weer een donatie van ons ontvangen. Edukans is dé organisatie voor onderwijs in ontwikkelingslanden. Als trainingsbureau vinden wij ontwikkeling en onderwijs uiteraard heel belangrijk. Elk jaar schenken wij per opdrachtgever een bedrag. We doen samen met deelnemers nog meer voor dit goede doel. Dat leest u op onze website.

Agressietraining voor museummedewerkers

Cobra Museum over Training Omgaan met Agressie en Lastig gedrag

Eind vorig jaar mochten we een training geven aan de medewerkers en vrijwilligers van het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen. Agressie in een museum? De bezoekers en (vrijwillige) medewerkers merkten duidelijk een ander gedrag van een aantal bezoekers sinds de 1e lockdown. Omdat sommigen agressief reageren op maatregelen als het verplicht dragen van een mondkapje, het vooraf reserveren en bij klachten geen toegang.

Om de vrijwilligers en medewerkers concrete handvatten te geven ging het museum een samenwerking aan met Jongkind Training & Coaching. Wat was hun ervaring met de incompany training Omgaan met Agressie en lastig gedrag? Dat vertelt Simone van den Hooven, bedrijfsleider bij het Cobra Museum in dit artikel.

Winnaar dinercheque, ook meedoen?

Winnaar dinercheque, ook meedoen?Af en toe geven we een diner weg, aan deelnemers van trainingen die een review achterlaten. Vorig jaar was Bernadette Roeloffs de winnaar van onze dinercheque omdat ze een review over Jongkind Training & Coaching achterliet op Google.

Zelf zegt ze: “Bedankt. Een goede maaltijd brengt goede mensen samen. Binnenkort ga ik een etentje plannen met mensen die mij dierbaar zijn.” Dat etentje is inmiddels achter de rug. Als u een review achterlaat na een training, maakt u ook kans. Sowieso een goed idee, want wij geven voor iedere review een bedrag aan stichting Edukans.

Aankondiging Jongkind Training & Coaching bestaat 10 jaar!

Jongkind Training & Coaching bestaat 10 jaar!

Tot slot reden voor een feestje. Ons trainingsbureau bestaat in mei 2021 10 jaar. Hou daarom onze website en social media in de gaten want we organiseren een speciale actie rondom het jubileum.

 

Nieuwsbrief archief

Eerdere nieuwsbrieven van Jongkind Training & Coaching vindt u in het nieuwsbrief archief.

Nieuwsbrief ontvangen

Wilt u onze nieuwsbrief met actuele acties en nieuws in het vervolg ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in (afmelden kan uiteraard altijd).

 * Verplicht veld

 

Meer informatie of interesse