Actie: Inzicht in talenten en drijfveren volgens RIVM richtlijnen

Ook voor Jongkind Training & Coaching ontstaat een nieuwe werkelijkheid als gevolg van Corona / COVID en de bijbehorende richtlijnen. Wij sluiten ons aan bij de afgekondigde maatregelen. Vanaf nu zijn al onze diensten indien mogelijk (gedeeltelijk) online beschikbaar. Denkt u daarbij aan online training en coaching met switchgarantie. Hoewel online een mogelijkheid is, zijn real life face to face trainingen in onze ogen onmisbaar bij het effectief ontwikkelen van soft skills. Wij hebben gedurende de afgekondigde Corona maatregelen een speciale TMA-actie 100% online en dus veilig.  Deze actie is afgelopen u kunt vanzelfsprekend nog wel gebruik maken van TMA. Benieuwd naar uw drijfveren en (latente) talenten? Dan is de Talenten Motivatie Analyse (TMA) iets voor u! 

Speciaal TMA-tarief 100% online mogelijk. Klik hier 

TMA-methode

Jongkind Training & Coaching onderschrijft het principe dat mensen het meest gemotiveerd, effectief en succesvol zijn in hun baan, wanneer ze werk doen dat het dichtst bij hun ware aard ligt. Vanuit dit uitgangspunt zetten wij regelmatig de Talenten Motivatie Analyse (TMA) in.

Verbeterde TMA-rapportages

Jongkind Training & Coaching is geaccrediteerd voor het gebruik van de TMA-methode zowel individueel als voor teams. Wij gebruiken de verschillende TMA instrumenten al vanaf 2012 succesvol. Vanaf eind 2019 gebruiken wij de nieuwe portal met de verbeterde rapportages. De rapportages zijn nu nog makkelijker te lezen en te gebruiken.

Benieuwd naar uw drijfveren en (latente) talenten? Dan is de Talenten Motivatie Analyse (TMA) iets voor u!

Benieuwd naar uw drijfveren en (latente) talenten? Dan is de Talenten Motivatie Analyse (TMA) iets voor u!

Zelf ervaren?

Zelf ervaren? Vraag een TMA aan volgens het speciale actietarief of neem contact op voor meer informatie over onze online dienstverlening.

Meer informatie of interesse