Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat herhaling met tussenpozen en verdieping de effectiviteit vergroot. Hoe dat zit, leest u in het Blogartikel Belang van herhaling bij effectief leren. Dit geldt zeker ook bij het thema: Functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining

Incompany Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining

Het is alweer een tijdje terug dat u de Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken volgde. Nu heeft u de behoefte om samen kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en ‘best practices’ uit. We besteden uitgebreid aandacht aan hoe de leidinggevenden deze gesprekken nog beter voeren met de medewerkers. 

Een Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining die echt aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie, zetten wij vooraf een schriftelijke intake in voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face-to-face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen wij het plan van aanpak op voor de Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen starten we de training. Zo zorgen wij samen voor een opfristraining die écht aansluit.

Nieuwe collega's

Zijn er ondertussen nieuwe leidinggevenden bijgekomen die de eerdere Training Functionerings- en beoordelingsgesprekken nog niet hebben gevolgd? We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aan laat sluiten. Afhankelijk van de leerbehoefte, het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben, stellen we een passende oplossing voor. Bijvoorbeeld door voorafgaand een minitraining of een troaching (een combinatie van training én coaching ineen) in te zetten. We bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact op.

Resultaat 'Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining zijn de deelnemers weer up to date en in staat om in diverse lastige situaties nog beter de juiste insteek te kiezen. Ze kunnen effectiever hun valkuilen omzeilen en nog beter gebruik maken van hun leidinggevende kwaliteiten.

Neem contact op voor:

  • Meer informatie over de Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining
  • Referenties en Resultaten van onze Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstrainingen
  • Offerte en Gratis advies over Functionerings- en beoordelingsgesprekken opfris- en verdiepingstraining

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Management' of ga naar het totale trainingsoverzicht.