Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat effectief leren mede bestaat uit herhaling en leren met tussenpozen. Hoe dat zit, leest u in het Blogartikel Belang van herhaling bij effectief leren. Dit geldt zeker ook bij commerciële adviesvaardigheden.

Incompany Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining

Het is alweer een tijdje terug dat u de Training Commerciële adviesvaardigheden volgde. Nu heeft u de behoefte om de kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en ‘best practices’ uit. U neemt uw persoonlijke drempels weg en staat weer stil bij het effectief achterhalen van klantbehoeften. Hoe vraagt u om de opdracht en gaat u om met mogelijke bezwaren van de klant? 

Een Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining die echt aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie, zetten wij vooraf een schriftelijke intake in voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face-to-face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen wij het plan van aanpak op voor de Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen starten we de training. Zo zorgen wij samen voor een opfristraining die écht aansluit.

Nieuwe collega's

Zijn er ondertussen nieuwe collega's bijgekomen die de eerdere Training Commerciële adviesvaardigheden nog niet hebben gevolgd? We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aan laat sluiten. Afhankelijk van de leerbehoefte, het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben, stellen we een passende oplossing voor. Bijvoorbeeld door voorafgaand een minitraining of een troaching (een combinatie van training én coaching ineen) in te zetten. We bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact op.

Resultaat 'Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining bent u weer up to date om bij verschillende (potentiële) klanten uw adviesvaardigheden juist in te zetten en bij te dragen aan het commerciële succes.

Neem contact op voor:

  • Meer informatie over de Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining
  • Referenties en Resultaten van onze Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstrainingen
  • Offerte en Gratis advies over Commerciële adviesvaardigheden opfris- en verdiepingstraining

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Commercieel' of ga naar het totale trainingsoverzicht.