Wat doe ik met de ontvangen Actiepost?

Actiepunten Jongkind Training en CoachingJe hebt Actiepost van ons trainingsbureau ontvangen. Waarom krijg je dat nu en wat doe je ermee? Je hebt enige tijd geleden een training en/of coaching bij Jongkind Training & Coaching gevolgd. Onze ervaring is dat het best lastig is om het geleerde in de praktijk (blijvend) toe te passen. Vaak heb je de neiging in een oud patroon terug te vallen. Om jou te helpen, ontvang je de Actiepost. Deze Actiepost, samen met de opgeschreven Actiepunten, is bedoeld als extra steuntje in de rug om het geleerde praktisch in te zetten.

Samen verder leren

Actiepunten Jongkind TrainingJe hebt tijdens de training zelf jouw Actiepunten opgeschreven. Het belangrijkste punt heb je nu per post ontvangen. Wanneer je een training hebt gevolgd met meerdere deelnemers uit jouw organisatie, dan adviseren wij om samen de post open te maken. Deel als je dat wilt welke reminder je hebt opgeschreven. Én geef aan wat je er concreet mee hebt gedaan en/of nog gaat doen. Wie van jouw collega's kan jou helpen en andersom? Zo help je elkaar het geleerde praktisch te blijven gebruiken in jullie werk.

Hulp van leidinggevende

Ook de leidinggevende heeft een rol. Hij of zij kan jou vragen hoe het gaat en wat nog beter kan. Misschien heb je nog hulp nodig van collega’s of jouw leidinggevende?
Door op deze manier een vervolg te geven aan de training of coaching, haal je er (met elkaar) het meeste rendement uit. In ieder geval wensen wij jou veel succes!

Het belang van herhaling bij effectief leren

Martijn Jongkind schreef laatst over zijn ervaringen als senior trainer/coach en het belang van herhalen bij effectief leren bevestigd door wetenschappelijk onderzoek. Het artikel heeft de toepasselijke naam: 'Belang van herhaling bij effectief leren'. Lees zijn blog hier.

Nog vragen of wil je een vervolg via training of coaching?

Neem contact met ons op wanneer je nog een vraag hebt of een vervolgtraining of vervolgcoaching wilt.

Meer informatie of interesse