Hoe vul ik mijn evaluatieformulier in als het in de training niet gelukt is?

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Hoe vul ik mijn evaluatieformulier in, als het in de training niet gelukt is?

Antwoord:

Allereerst fijn dat je de moeite neemt, om het evaluatieformulier in te vullen. Bij verreweg de meeste trainingen, coaching en workshops vindt er aan het einde een schriftelijke evaluatie plaats. Alle ingevulde formulieren die deelnemers inleveren worden per groep anoniem verwerkt in een rapportage. Het liefst ontvangen wij het formulier direct aan het einde van de training, coaching of workshop ingevuld retour. Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest om dit in de training te doen, dan vragen wij je onderstaand formulier te gebruiken. 

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijf je met een vraag zitten of wil je liever persoonlijk contact, neem dan contact op. Wij helpen je graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Toelichting bij evaluatieformulier

De evaluatie is onderdeel van het kwaliteitsbeleid van Jongkind Training & Coaching. Tevens geeft het inzicht in jouw wensen op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Het evaluatieformulier bestaat uit 3 vragen voor de juiste verwerking en 10 vragen over hoe je de training (coaching of workshop) hebt ervaren. Wil je de vragen beantwoorden en jouw uitspraken waarderen met een 'rapport'-cijfer van 1 t/m 10? De antwoorden worden per groep anoniem verwerkt in een evaluatierapport voor de opdrachtgever.

Evaluatieformulier

Voor de juiste verwerking 3 vragen:

De 10 evaluatievragen:

Hartelijk dank voor het invullen, vergeet niet op 'verzenden' te klikken. Heb je een goede training gehad? Dan hebben we na verzending nog iets voor je.

Meer informatie of interesse