Hoe vul ik mijn evaluatieformulier in als het in de training niet gelukt is?

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Hoe vul ik mijn evaluatieformulier in, als het in de training niet gelukt is?

Antwoord:

Allereerst fijn dat u de moeite neemt, om het evaluatieformulier in te vullen. Bij verreweg de meeste trainingen, coaching en workshops vindt er aan het einde een schriftelijke evaluatie plaats. Alle ingevulde formulieren die deelnemers inleveren worden per groep anoniem verwerkt in een rapportage. Het liefst ontvangen wij het formulier direct aan het einde van de training, coaching of workshop ingevuld retour. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om dit in de training te doen, dan kunt u onderstaand formulier gebruiken. 

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Toelichting bij evaluatieformulier

De evaluatie is onderdeel van het kwaliteitsbeleid van Jongkind Training & Coaching. Tevens geeft het inzicht in uw wensen op het gebied van uw persoonlijke ontwikkeling. Het evaluatieformulier bestaat uit 3 vragen voor de juiste verwerking en 10 vragen over hoe u de training (coaching of workshop) hebt ervaren. Wilt u de vragen beantwoorden en uw uitspraken waarderen met een 'rapport'-cijfer van 1 t/m 10? De antwoorden worden per groep anoniem verwerkt in een evaluatierapport voor de opdrachtgever.

Evaluatieformulier

Voor de juiste verwerking 3 vragen:

De 10 evaluatievragen:

Hartelijk dank voor het invullen, vergeet niet op 'verzenden' te klikken. Heeft u een goede training gehad? Dan hebben we na verzending nog iets voor u.

Meer informatie of interesse