Workshop BKD Nijmegen: Innovatie? Die pet past ons allemaal!

Regelmatig organiseert Jongkind Training & Coaching naast trainingen, coachings en workshops, ook gratis kennismakingsworkshops.

Op 9 en 10 oktober 2012 waren in het Goffertstadion te Nijmegen de Bedrijven Kontakt Dagen (BKD Nijmegen) gepland, helaas is de organisatie genoodzaakt het evenement voor dit jaar te annuleren. De onderstaande workshop is daarom geannuleerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een incompany workshop rondom de denkhoeden van Edward de Bono voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

Jongkind Training & Coaching verzorgt tijdens de BKD Nijmegen tweemaal de inspirerende workshop 'Innovatie? Die pet past ons allemaal!'.

Innovatie vergroot uw kansen

Veel ondernemingen staan onder druk. U ziet uw markt veranderen. Stilstaan is achteruitgang. Andere tijden vragen om een andere aanpak. Innovatie vergroot uw kansen.

Zes denkhoeden van Edward de Bono

Jongkind Training & Coaching introduceert in deze workshop de methode van Dr. Edward de Bono de ‘zes denkhoeden'. Deze praktisch toepasbare methode leert eenvoudig anders en effectiever te denken. Enkele resultaten van deze methode zijn de winnaar van de American's Cup en de eerste winstgevende Olympische Spelen. Kortom een andere manier van kijken die werkt!

Zet u ook eens een andere pet op?

Voor deelnemers en bezoekers van de Bedrijven Kontakt Dagen Nijmegen is deze workshop gratis toegankelijk. Het aantal plaatsen voor de workshop is beperkt. Schrijf u dus direct in voor de workshop ‘Innovatie? Die pet past ons allemaal!’.

Trainingen en Coachings

Jongkind Training & Coaching verzorgt naast workshops ook trainingen (onder meer resultaatgericht vakbeurs optreden) en coachings. Voor de andere gratis kennismakingsworkshops van Jongkind Training & Coaching klikt u hier.

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse