Wat is uw favoriete managementboek?

Wat is uw favoriete managementboek?

 

Wat is uw favoriete boek uit de longlist van het Managementboek van het Jaar 2019? Wij houden ieder geval deze verkiezing goed in de gaten. Jongkind Training & Coaching houdt namelijk van lezen én ontwikkelen, en geeft daarom elk kwartaal een (HR)-boek naar keuze weg.

Om zo’n boek te winnen hoeft u alleen maar Jongkind Training & Coaching te volgen op LinkedIn en u te abonneren op onze nieuwsbrief. Zo leert u ook ons trainingsbureau beter kennen.

Interesse voor persoonlijke ontwikkeling

Waarom geven wij boeken weg? Wij delen uw interesse als medewerker, leidinggevende of (HR)-professional. Net als u zijn we gefascineerd door de persoonlijke ontwikkeling van u of uw medewerkers. En we inspireren u graag.
Ieder kwartaal delen we daarom een managementboek uit. U kunt zelf kiezen uit de longlist van het Managementboek van het Jaar of toch een heel ander zakelijk boek. Net wat u wilt.

Dus volg Jongkind Training & Coaching op LinkedIn en schrijf u in voor onze nieuwsbrief. U maakt vervolgens ieder kwartaal kans op een boek van uw keuze.

Meer informatie of interesse