Stichting Melanoom krijgt een gratis training van Jongkind Training & Coaching

Onlangs ontving Stichting Melanoom een prijs ter ere van het 5-jarig bestaan van Jongkind Training & Coaching. U mocht namelijk nomineren welke organisatie een gratis training verdiende.
Astrid Nollen, tot voor kort voorzitter van Stichting Melanoom was de gelukkige en reageerde verrast.

'Door training haal je meer uit je vereniging!’, prijswinnaar Stichting Melanoom

Gefeliciteerd mevrouw Nollen, wat ging er door u heen toen u de prijs ontving?

“Ik deed de deur open en opeens stond iemand daar met een ongelooflijke bos bloemen. Ik dacht nog dat ik met een vriendin had afgesproken.
Maar die had een verrassing, want het was in werkelijkheid Martijn die langskwam. Hij legde uit dat onze stichting een gratis training van hem kreeg.
Wat bleek? De vriendin op wie ik wachtte – Floor – had mij genomineerd als vrijwilliger en voormalig voorzitter van Stichting Melanoom. Ik kreeg de prijs omdat ze geraakt was door mijn persoonlijke verhaal en betrokkenheid.”Foto winnaar win een training

Kunt u daar wat meer over vertellen?

“Ik heb zelf een melanoom gehad en was dus ernstig ziek. Door een experimenteel medicijn ben ik dus weer gezond. Dus wil ik iets voor andere melanoom-patiënten betekenen. Zodoende kwam ik bij Stichting Melanoom terecht.”

Dat is toch een mooie reden voor zo'n prijs…

“Het stond eigenlijk heel mooi bij de motivatie van Floor: ‘Omdat Astrid Nollen, tegen alle verwachtingen in, deze vreselijke ziekte heeft overwonnen. En omdat zij zich dag en nacht heeft ingezet om de awareness voor deze vorm van agressieve huidkanker te vergroten en omdat deze stichting alle vormen van beïnvloeding kan gebruiken.”

Wat gaat Stichting Melanoom met de prijs doen?Stichting Melanoom ontvangt gratis training van Jongkind Training

“De gratis training van Jongkind Training & Coaching is een investering voor onze enthousiaste vrijwilligers. Omdat wij op vrijwillige basis werken, is het leuk dat onze mensen hun skills kunnen ontwikkelen in een training. Zo kunnen ze er zelf hun voordeel uit halen.
Wanneer je in je vrijwilligers investeert met training kunnen ze hun nieuwe vaardigheden ook inzetten voor Stichting Melanoom. Dat is een win/win-situatie. Zo snijdt het mes aan twee kanten.”

Ook meer halen uit u en uw medewerkers?

Jongkind Training & Coaching verhoogt de effectiviteit van organisaties en professionals door middel van trainingen, workshops en coaching. Wilt u advies over effectieve opleiding en ontwikkeling in uw organisatie? Neem dan contact op of bekijk direct ons aanbod.

Meer informatie of interesse