Ontvang het HR-boek van het jaar op uw bureau

Win een HR-boek naar keuzeAls leidinggevende of P&O-er bent u geïnteresseerd in ontwikkeling van medewerkers en natuurlijk uzelf. Jongkind Training & Coaching geeft elk kwartaal een HR-boek naar keuze weg. We doen dit al meer dan vijf jaar. Tijdens het komende Nationale HR-jaarcongres wordt op 8 mei 2017 ‘Het HR-boek van het jaar’ gekozen. Een mooie inspiratiebron of ter aanvulling op een training, workshop of coaching.

Draag zelf een HR-boek voor

Initiatiefnemer van 'Het HR-boek van het jaar' is de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Deze beroepsvereniging geeft het vakblad Personeelbeleid uit. Heeft u als HR-professional een Human Resources boek gelezen wat zeker in aanmerking moet komen voor deze prijs, draag (actie is inmiddels afgelopen) deze dan voor. U maakt met uw nominatie kans op een gratis entreekaart voor het Nationale HR-jaarcongres aangeboden door het blad ‘Personeelbeleid’. Nog geen human resource management boek gelezen dat hieraan voldoet? Bekijk dan de boek selectie van degenen die het HR-boek naar keuze van ons al hebben ontvangen.

'HR-boek van het jaar' gratis op uw bureau?

Ontvangt u 'Het HR-boek van het jaar' straks gratis op uw bureau? Kiest u voor 'Het HR-boek van het jaar' 2017 of juist een heel ander HRM-boek? U mag het zeggen. Zie hoe u bij ons elk kwartaal weer kans maakt op een HR-boek naar keuze

De effectiviteit verhogen van professionals

Jongkind Training & Coaching verzorgt een breed scala aan soorten trainingen, workshops en coaching. Maatwerk is daarbij vanzelfsprekend. De rode draad is de effectiviteit verhogen van professionals. 

Wilt u advies over effectieve opleiding en ontwikkeling in uw organisatie? Neem dan contact op of bekijk direct ons aanbod van trainingen, workshops en coaching.

Meer informatie of interesse