In de voorbereiding voelt de medewerker spanning en deze spanning neemt toe naarmate het spreken in het openbaar dichterbij komt.

  • Kan ik mijn toehoorders wel de hele tijd boeien?
  • Hoe bouw ik mijn presentatie op?
  • Hoe maak ik effectief gebruik van smaakmakers en hulpmiddelen?
  • Hoe ga ik om met kritische vragen?
  • Heb ik na afloop mijn doel eigenlijk wel bereikt?

Dit zijn legitieme vragen. Hoe wordt spreken in het openbaar ook voor uw medewerkers leuk en vanzelfsprekend? Speciaal hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de training 'Spreken in het openbaar' ontwikkeld.

Incompany training 'Spreken in het openbaar'

In de incompany training 'Spreken in het openbaar' krijgt u antwoord op bovenstaande vragen. Wij bieden u verschillende theorieblokjes afgewisseld met voorbeelden en vooral veel doen. U ontvangt concrete feedback en ervaart wat werkt (succeservaring).

'Spreken in het openbaar' individueel ontwikkelen?

Wanneer u (of een collega) zich individueel, in plaats van met collega's, wil ontwikkelen op het thema 'Spreken in het openbaar' is een 1 op 1 training of coaching een effectief alternatief.

Competenties training 'Spreken in het openbaar'

In de training 'Spreken in het openbaar' ontwikkelen de deelnemers onder meer de competenties

  • Mondelinge vaardigheid
  • Presenteren

Resultaat training 'Spreken in het openbaar'

Na afloop van de training 'Spreken in het openbaar' weten de medewerkers hoe zij hun spanning kunnen reduceren. Waar zij op moeten letten bij de opbouw van hun presentaties bij de doelgroep. En vooral ook om plezier te hebben in spreken in het openbaar.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere maatwerk trainingen binnen de thema's 'Persoonlijke ontwikkeling' of 'Communicatie' of ga naar het totale trainingsoverzicht.