Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat effectief leren mede bestaat uit herhaling en leren met tussenpozen. Hoe dat zit, leest u in het Blogartikel Belang van herhaling bij effectief leren. Dit geldt zeker ook bij de training Praktisch leidinggeven.

Incompany Praktisch leidinggeven opfris- en verdiepingstraining

Het is alweer een tijdje terug dat u de Training Praktisch leidinggeven volgde. Nu heeft u de behoefte om samen kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en ‘best practices’ uit. We besteden uitgebreid aandacht aan hoe de deelnemers nog succesvoller leidinggeven, door verschillende stijlen en technieken op het juiste moment in te zetten. 

Een Praktisch leidinggeven opfris- en verdiepingstraining die echt aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie, zetten wij vooraf een schriftelijke intake in voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face-to-face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen wij het plan van aanpak op voor de Praktisch leidinggeven opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen starten we de training. Zo zorgen wij samen voor een opfristraining die écht aansluit.

Nieuwe collega's

Zijn er ondertussen nieuwe leidinggevenden bijgekomen die de eerdere Training Praktisch leidinggeven nog niet hebben gevolgd? We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aan laat sluiten. Afhankelijk van de leerbehoefte, het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben, stellen we een passende oplossing voor. Bijvoorbeeld door voorafgaand een minitraining of een troaching (een combinatie van training én coaching ineen) in te zetten. We bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact op.

Resultaat 'Praktisch leidinggeven opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk Praktisch leidinggeven opfris- en verdiepingstraining zijn de deelnemers weer up to date en in staat om in diverse lastige situaties nog beter leiding te geven. Ze kunnen effectiever hun valkuilen omzeilen en nog beter gebruik maken van hun leidinggevende kwaliteiten.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Management' of ga naar het totale trainingsoverzicht.