Zeilschip Hollandsch Diep

Jongkind Training & Coaching werkt samen met partners. Professionals in hun vakgebied. U kunt daarbij denken aan interim (HR-)managers, collega-trainers, coaches, sprekers en trainingsacteurs. Speciale aandacht voor zeilschip Hollandsch Diep.

Bedrijfsuitje teambuilding zeilen

Zeilschip Hollandsch Diep

Jongkind Training & Coaching maakt regelmatig gebruik van zeilschip Hollandsch Diep voor de Teambuilding zeilen of Team zeilreis.

De schipper en de bemanning zorgen ervoor dat u zich aan boord welkom voelt, de catering is super lekker. Bekijk de website van Zeilschip Hollandsch Diep (opent in een nieuw venster).

Bedrijfsuitje teambuilding zeilen Time Management

 

'De afwisseling aan boord van ons zeilschip Hollandsch Diep zorgt ervoor dat teambuilding, coaching en training zin heeft'.

Al onze trainingen en workshops kunnen wij uitvoeren aan boord van dit prachtige schip. Vraag ons naar de mogelijkheden. Een quote van één van de deelnemers na afloop van een training Time Management:

'Leren zonder dat je het doorhebt'.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Team zeilreis / Teambuilding zeilen of advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan met ons contact op.

Meer informatie of interesse