Stichting Edukans

Jongkind Training & Coaching draagt Stichting Edukans een warm hart toe. Lees hieronder wat Stichting Edukans is en hoe u als deelnemer of opdrachtgever via Jongkind Training & Coaching in 5 minuten bijdraagt aan dit goede doel!

Wij bouwen aan onderwijs!

Wat is Stichting Edukans?

Stichting Edukans werkt aan goed onderwijs in ontwikkelingslanden. Door te zorgen voor een veilige leeromgeving, goed opgeleide en gemotiveerde docenten, betrokkenheid van ouders en relevante opleidingen voor jongeren. Een kind dat leert, is een kind met kansen.

Steun beter onderwijs

Edukans bedankt voor uw donatie 2016

Donatie eindejaar 'bedankje' opdrachtgevers 2016

Geef een kind de kans van z’n leven! Dat kan op verschillende manieren:

  • een recensie te schrijven als deelnemer en/of opdrachtgever over Jongkind Training & Coaching.
  • Voor elke opdrachtgever geeft Jongkind Training & Coaching als bedankje voor de samenwerking aan het einde van het jaar een donatie voor Stichting Edukans. 
  • direct zelf doneren (opent in een nieuw venster)

Laat Jongkind Training & Coaching een bijdrage voor u doen!

Laat ons een bijdrage voor u doen. Wij onderschrijven, als opleider, dat elk kind dat leert een kind is met kansen niet alleen op een beter leven, maar ook een grotere bijdrage levert aan de maatschappij. Heeft u zelf een training, workshop of coaching bij ons gevolgd of ingekocht? Schrijf dan nu een recensie en laat Jongkind Training & Coaching een bijdrage van € 2,00 storten voor elke recensie

Meer informatie of interesse