Zeilevent van Platvorm 'Het roer om'

Op 24 augustus 2012 organiseert Platvorm Bouw & Vastgoed (Platvorm is een enthousiaste netwerkclub in de bouw- en vastgoedbranche) het Zeilevent; 'Het roer om'. Jongkind Training & Coaching verzorgt op deze dag een inspirerende workshop rondom de 'Zes Denkhoeden' van 'Dr. Edward de Bono'.

Onder druk

De bouwsector staat onder druk. Stil staan is achteruitgang, zeker stroom opwaarts. Andere tijden vragen om een andere aanpak. Een andere omgeving, helpt om anders te kijken en nieuwe kansen te zien.

'Zes denkende hoofddeksels' van Dr. Edward de Bono

Jongkind Training & Coaching introduceert deze dag de methode van Dr. Edward de Bono de 6 denkende hoofddeksels'. Deze praktisch toepasbare methode leert eenvoudig anders en effectiever te denken. Enkele resultaten van deze methode in de zeilwereld is de winnaar van de American's Cup en de eerste winstgevende Olympische Spelen! Kortom een andere manier van kijken die werkt.

Het zeilen zal deze dag als metafoor dienen. Hoe de wind staat is immers niet te veranderen, hoe de zeilen staan bepaal jezelf. We gooien deze dag samen het roer om!

Team Zeilreis

Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen, coachings & workshops ook de Team Zeilreis.

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse