Workshops assertiviteit bij Indoor Skydive

Trainer en trainingsacteur in de tunnel na de workshops Assertiviteit

Naast training en coaching geeft Jongkind Training & Coaching ook regelmatig workshops. Eén thema staat in zo'n workshop centraal. Jongkind Training & Coaching is door Indoor Skydive Roosendaal gevraagd om twee maal een workshop te geven met als thema 'assertiviteit' aan de instructeurs.

Assertief zijn

Assertief zijn houdt in dat je voor jezelf opkomt. Niet op een agressieve wijze, maar juist op een vriendelijke en overwogen manier, zonder de ander daarin te kwetsen. Assertiviteit is hard op de inhoud en hart in de relatie ook wel 'hardt' met 'dt' genoemd.

Oefenen met tips

In een relaxte sfeer hebben medewerkers verschillende gesprekssituaties uit de praktijk geoefend en daarbij handige tips meegenomen.

Trainer en acteur vliegen

Trainer en acteur werden na afloop spontaan uitgenodigd om de tunnel in te gaan. We hebben 'gevlogen'. Super ervaring en een onverwacht bedankje van de instructeurs!

Meer weten?

Jongkind Training & Coaching verzorgt op verschillende thema's trainingen & workshops. Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk direct ons aanbod.

Meer informatie of interesse