Trainingen belangrijkste prioriteit van HR

Het Top Employers Institute heeft wereldwijd het HR-beleid van meer dan 750 bedrijven onderzocht. Het onderzoek laat zien dat Nederlandse bedrijven training en ontwikkeling als de belangrijkste HR prioriteit zien.

Training en ontwikkeling staan voor 2014 het hoogst op de prioriteitenlijst van HR-afdelingen. In 2013 was leiderschapsontwikkeling het belangrijkste aandachtspunt. Volgens CEO van het Top Employers Institute, David Plink, sluit de nieuwe prioriteit van HR-afdelingen goed aan bij het Nederlandse HR-landschap. "Nederlandse bedrijven hebben over het algemeen een strenge selectie aan de poort. Ze investeren hier stevig in. Het is voor hen vervolgens dan ook belangrijk om te investeren in deze medewerkers door het bieden van goede opleidingen en trainingen. Hierdoor krijgen werknemers de kans hun talenten te benutten," aldus Plink. Bron: Top Employers Institute

Meer weten?

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert met trainingen en coaching voor uw medewerkers? Neemt u dan contact op of bekijk ons aanbod. Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen en coachings ook de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Een handig en betrouwbaar instrument dat talenten snel en volledig in kaart brengt.

Meer informatie of interesse