Teambuilding zeilen bedrijfsuitje

Jongkind Training & Coaching zet naast trainingen, coaching & workshops ook regelmatig Teambuilding zeilen in.

Zeilen bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje teambuilding zeilen

Aan het einde van het theaterseizoen werden 35 medewerkers van een schouwburg getrakteerd op een nautisch bedrijfsuitje. De verschillende afdelingen die gedurende het seizoen gezamenlijk een prachtig cultureel product maken, gingen tijdens hun bedrijfsuitje zeilen. De opdrachtgever had de wens om teambuilding en de onderlinge samenwerking binnen de organisatie subtiel in het dagprogramma te verweven.

Teambuilding & onderlinge samenwerking

Jongkind Training & Coaching heeft de wens om teambuilding en onderlinge samenwerking subtiel te verweven in het bedrijfsuitje naar volle tevredenheid ingevuld. Er is gekozen voor een aantal uitdagende activiteiten, waaraan iedereen mee kon doen en ook spontaan deed. Er is voornamelijk gewerkt in subgroepen, in duo's en af en toe ook plenair. Als gevolg van het mooie weer was iedereen veel buiten te vinden. Een aantal deelnemers heeft zelfs gezwommen! Het enthousiasme straalde er tijdens de activiteiten van af, wat ook direct te merken was aan het resultaat. De opdrachten werden afgewisseld met veel genieten onder meer van de verschillende hapjes en drankjes van Zeilschip Hollandsch Diep.

Klaar voor het nieuwe seizoen

De medewerkers hadden elkaar aan het einde van de dag weer op een hele andere manier beter leren kennen in een super gezellige sfeer. Klaar voor het nieuwe theaterseizoen. Er gingen verschillende groepen naar huis met diverse prijzen en sommige zels met meerdere!

Meer weten?

Jongkind Training & Coaching verzorgt op verschillende thema's trainingen & workshops. Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk onze Teambuilding zeilen.

Meer informatie of interesse