Talenten medewerkers onvoldoende in kaart

Vaak heeft een organisatie meer talent in huis dan waar het management zich bewust van is. Meer dan de helft (52 procent) van de bedrijven heeft geen inzicht in het talent dat zich in de organisatie bevindt. Als reden noemen veel bedrijven dat talentontwikkeling binnen hun organisatie niet voldoende prioriteit heeft. 

Dit blijkt uit het rapport 'Jong talent naar de top' van ASA, specialist in bemiddeling van studenten en young professionals, waarin 275 bedrijven zijn bevraagd over talentontwikkeling.

“Het vermogen om talent aan te trekken wordt voor veel bedrijven de komende jaren één van de belangrijkste onderscheidende factoren”, stelt Jan van Gorkum, algemeen directeur van ASA. Bron P&O Actueel (20 november 2012)

Snel inzicht met de Talenten Motivatie Analyse

Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen en coachings ook de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Een handig en betrouwbaar instrument dat talenten snel en volledig in kaart brengt. De TMA breiden we gemakkelijk uit met de 'Capaciteiten analyse', '360° Feedback' en de 'Beroepssectoren en activiteiten-analyse'. Overzichtelijke rapportages waarmee u als leidinggevende of P&O-er gemakkelijker coacht en dit eventueel uitbreidt met externe training en coaching.

Wilt u advies hoe u effectiever gedrag realiseert voor uzelf en/of anderen? Neemt u dan contact op of bekijk het aanbod.

Meer informatie of interesse