Laat uw individueel loopbaanbudget niet vervallen

Update: Jongkind Training & Coaching heeft de speciale ILB-actie verlengt voor iedereen die recht heeft op een Individueel loopbaanbudget vanuit bijvoorbeeld de CAO.

Oorspronkelijk nieuwsitem: Alle gemeenteambtenaren hebben jaarlijks recht op een bedrag van € 500 om hun loopbaankansen te vergroten. Bent u gemeenteambtenaar, dan kunt u het budget besteden aan alles wat bijdraagt om uw loopbaankansen te vergroten. Denk aan trainingen, loopbaancoaching of inzicht in uw talenten. Deze afspraak geldt voor drie jaar.

CAO gemeenteambtenaren

In de cao is afgesproken dat alle gemeenteambtenaren in 2013, 2014 en 2015 jaarlijks recht hebben op individueel loopbaanbudget (ILB). U mag het bedrag ook opsparen, zodat u € 1.500 in één keer kunt inzetten. Als u in december 2013 niets doet, raakt u € 500 van dit budget kwijt.

Niets doen is geld weg

ILB individueel loopbaanbudget Gemeente ambtenaren 2013

Als u het loopbaanbudget in 2013 niet gebruikt, maar u wilt opsparen, moet u dit niet vergeten aan te geven bij uw leidinggevende. Wanneer u dit niet doet, bent u het (resterende) bedrag voor 2013 kwijt! Laat deze kans dus niet lopen en bespreek met uw leidinggevende wat u gaat doen: loopbaanbudget besteden of sparen. Het is van belang om de afspraken voor besteding van het individueel loopbaanbudget schriftelijk vast te leggen. Bij voorkeur in of als aanvulling op uw POP (persoonlijk ontwikkelingsplan).

ILB-actie Jongkind Training & Coaching

Jongkind Training & Coaching heeft de speciale ILB-actie verlengd voor iedereen die in aanmerking komt voor het individueel loopbaanbudget. Wij bieden u de Talenten Motivatie Analyse aan voor € 600,- inclusief uitgebreide bespreking van twee uur. U breidt de Talenten Motivatie Analyse kosteloos uit met een 'Capaciteiten' en/of 'Beroepssectoren en Activiteiteninteresse' analyse. Ga direct naar de ILB-actie pagina.

Advies over het individuel loopbaanbudget

Wilt u advies over hoe u uw loopbaanbudget effectief inzet? Neemt u dan contact op of bekijk eerst ons aanbod.

Meer informatie of interesse