Hoog gewaardeerd door opdrachtgevers en deelnemers

Jongkind Training & Coaching ondersteunt professionals bij hun ontwikkeling in organisaties zowel profit als non-profit. Het draait altijd om het verbeteren van de effectiviteit. Van leidinggeven tot timemanagement en van het opzetten van een BOT-team tot feedback geven en ontvangen, en nog heel veel meer. Dat doen we al meer dan 12,5 jaar en altijd met veel plezier. Het verschil tussen standaardtrainingen en écht maatwerk zit in onze persoonlijke aanpak en uitgebreide intakegesprekken. Iedere training of coaching maken wij op maat. En dat wordt gewaardeerd door opdrachtgevers en deelnemers.

Wat is ons waarderingscijfer?

Best trots zijn we op het gemiddelde waarderingscijfer van onze deelnemers. Vlak na een workshop of training vragen wij altijd om een evaluatieformulier in te vullen en dat mag ook anoniem. Een ongezouten mening wordt juist op prijs gesteld. Uit de ingevulde formulieren én de recensies op onze website blijkt dat deelnemers de dienstverlening waarderen met 4,6 uit 5. Bedankt!

Hoge waardering van deelnemers en opdrachtgevers

Waardering van opdrachtgevers en deelnemers

Zelf ervaren

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod van onder meer trainingen, workshops, coaching en troaching. Of neem gelijk contact met ons op.

Meer informatie of interesse