Waar een wil is, is een weg. Maar niet altijd.

Loop je vast in je carrière? Heb je geen idee waar je gelukkig van wordt en waar je krachten liggen? Lees dan dit blog.
Ik weet nog dat ik net mijn eindexamen deed en ik ambities had richting HTS-hydrografie, oftewel diepte en getij meten op zee. Voor mij was dat het helemaal en ik dacht dat mijn toekomst in die hoek lag. Dat hydrografie het enige was, wat mij gelukkig kon maken.

Opleiding toch lastiger

In werkelijkheid bleek de opleiding veel moeilijker. Wis- en natuurkunde was lastiger dat ik dacht. Mij was altijd geleerd: als je goed je best doet, kun je alles realiseren wat je wil. Dus door heel veel hard te werken, bereik je altijd je gewenste resultaat.

Onzin!

 

Welke keuze u ook maakt in uw carriere, veranderen van loopbaan kan altijd

Welke keuze je ook maakt in je carriere, veranderen van loopbaan kan altijd

Tegen grenzen aanlopen

Want bij mijn hydrografische studie liep ik zo tegen mijn grenzen aan, dat ik steeds minder energie kreeg. En ik ben blij dat ik het niet heb doorgezet, want nu als trainer en coach zit ik eindelijk op mijn plek. En dat dat klopt, heb ik onderzocht in de TMA, oftewel Talent Motivatie Analyse. Hieruit bleek dat mijn talenten en drijfveren liggen bij het coachen, inlevingsvermogen, luisteren, en het ontwikkelen van medewerkers.

Martijn Jongkind - incompany maatwerk training coaching

Blog van Martijn Jongkind trainer, coach en oprichter van Jongkind Training & Coaching en eigenaar van Focus Trainingen. Hij verhoogt met plezier de effectiviteit van professionals. LinkedIn profiel

Zwemmen als een vis

Al meet ik de diepte van de zee niet. Nu zwem ik toch nog als een vis in het water. Want ik kan mijn talenten kwijt in mijn werk. En zo’n verandering gun ik iedereen. Daarom nodig ik je ook van harte uit je talent en motivatie te laten analyseren met de TMA bij Jongkind Training & Coaching.
Voor jou levert het op dat je eindelijk kan doen wat je wilt en hier persoonlijk en zakelijk succes mee boekt.

Waar een wil is…

Waar een wil is, is een weg? Dat kan kloppen. Maar je loopt een stuk gemakkelijker en beter als die weg je beter af gaat. De kunst is te achterhalen wat jou uniek maakt.
Maak dus een afspraak met Jongkind Training & Coaching via de button.

Jongkind Training & Coaching verzorgt naast trainingen & workshops, ook loopbaancoaching.

Meer informatie of interesse