web analytics

BedrijfsOpvangTeam collegiale opvang opfris- en verdiepingstraining

U heeft eerder onze Training Bedrijfsopvangteam: Collegiale opvang door het BedrijfsOpvangTeam (BOT) gevolgd. U neemt collegiale opvang serieus en wilt de training nu een goed vervolg geven. Hiervoor heeft Jongkind Training & Coaching de BOT opfris- en verdiepingstraining.  

Hoe we samen zorgen voor een BOT opfris- en verdiepingstraining die aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie doen we vooraf een schriftelijke intake voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face to face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen we het plan van aanpak op voor de BOT opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen gaan we pas trainen.

Nieuwe collega's aansluiten

Misschien zijn er ondertussen nieuwe collega's bijgekomen die de eerste training nog niet hebben gevolgd. We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aansluit. Afhankelijk van het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben (leerbehoefte). Bijvoorbeeld door troaching of een minitraining. We bespreken graag de mogelijkheden, neem contact op.

Hoe pakken we een BOT opfris en verdiepingstraining aan?

 

 

Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat effectief leren mede bestaat uit herhaling en leren met tussenpozen. Hoe dat zit leest u in het Blogartikel Effectief leren.

Resultaat opfris

Nu heeft u de behoefte om samen met uw collega's kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk-)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en best practices uit.

 

Incompany 'BOT-training'BOT training collegiale opvang Training bedrijfsopvangteam Jongkind Training Coaching

In de incompany 'BOT-training' leren de teamleden hoe ze emoties opvangen. Het team oefent met communicatieve vaardigheden en leert BOT-gesprekken voeren. De teamleden weten na afloop wanneer ze moeten doorverwijzen en hoe ze goed voor zichzelf zorgen. Jongkind Training & Coaching zorgt ervoor dat de incompany training aansluit bij uw specifieke situatie.

 

Resultaat 'BOT opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk BOT training kunnen de leden van het BedrijfsOpvangTeam collega's bij een aangrijpende gebeurtenissen adequaat opvangen volgens de ‘drie gesprekken’-methode. Ze leggen daarbij goed uit hoe het verwerkingsproces verloopt. Ze weten wanneer en naar wie ze moeten doorverwijzen.

Neem contact op voor:

Bekijk de andere trainingen binnen het thema 'Agressie en Bedrijfsopvang' of ga naar het totale trainingsoverzicht.