Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Waar moet de trainingsruimte accommodatie aan voldoen

Hieronder treft u antwoord op de vraag:

Waar moet de trainingsruimte of accommodatie aan voldoen?

Antwoord:

U bent geheel vrij om een locatie te kiezen voor de training of de workshop. U mag het zo luxueus maken of eenvoudig houden als u zelf wilt. Wij bieden u zelfs de mogelijkheid om de trainingen en workshops op een zeilschip te organiseren. Houdt u s.v.p. rekening met de onderstaande tips.

Tips Trainingslocatie

Het succes van de training wordt mede bepaald door de ruimte waar de training gegeven wordt. Bij het reserveren van een trainingslocatie is het handig om de volgende tips in acht te nemen:

  • Zaal voor 8-10 deelnemers (excl. trainer en acteur) zo’n 40m² in een U-opstelling. Met dit oppervlakte kan er in de ruimte ook nog een opstelling gemaakt worden voor de oefeningen en/of rollenspelen.
  • Check of de zalen daglicht hebben en afsluitbaar zijn. Trainer moet kunnen beschikken over de zaalsleutel. Tijdens de pauzes blijven immers ook waardevolle zaken in de zaal achter.
  • Reserveer de gewenste hulpmiddelen: flip-over en beamer met scherm.
  • Extra ruimtes voor het uit elkaar gaan in subgroepen, dit hoeven geen zalen zijn dit kunnen ook zitjes zijn.
  • Geef aan waar en wanneer u bijvoorbeeld koffie en thee geserveerd wilt hebben. De standaardpauzes zullen van 10.30-10.45 uur en om 14.30-14.45 uur zijn. Van 12.00-13.00 is gereserveerd voor de lunch en evt. wandeling.

Neem contact op voor als u meer informatie wilt.

FAQ thema: Voorafgaand aan de training opdrachtgever

Meer vragen én antwoorden bij het thema: 'Voorafgaand aan de training opdrachtgever'

FAQ

Dit antwoord is onderdeel van de meest gestelde vragen (FAQ). Blijft u met een vraag zitten of wilt u liever persoonlijk contact, neemt u dan contact op. Wij helpen u graag!

Terug naar het overzicht van veelgestelde vragen.

Meer informatie of interesse