Belang van herhaling en tussenpozen bij effectief leren

Uit jarenlang onderzoek is gebleken dat effectief leren mede bestaat uit herhaling en leren met tussenpozen. Hoe dat zit, leest u in het Blogartikel Belang van herhaling bij effectief leren. Dit geldt zeker ook bij de training Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit.

Incompany Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining

Het is alweer een tijdje terug dat u de Training Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit volgde. Nu heeft u de behoefte om samen kennis en vaardigheden op te frissen en begeleid te reflecteren op (praktijk)casuïstiek. Daarnaast wisselt u ervaringen en ‘best practices’ uit. We staan opnieuw stil bij hoe u met respect voor de ander, uw belangen en ideeën op een natuurlijke en conflictloze manier naar voren brengt. U oefent met communicatieve vaardigheden en het voeren van diverse lastige gesprekken. De deelnemers weten na afloop met een nog geruster gevoel duidelijk te zeggen wat ze vinden. Door dit respectvol te doen, ervaart u minder stress en meer energie.

Een Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining die echt aansluit

Om tot een programma te komen dat recht doet aan uw huidige situatie, zetten wij vooraf een schriftelijke intake in voor alle deelnemers en eventueel naar wens uitgebreid met face-to-face gesprekken met opdrachtgever en/of deelnemers. Op basis van deze intakes stellen wij het plan van aanpak op voor de Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining. Pas na uw akkoord en eventuele wijzigingen starten we de training. Zo zorgen wij samen voor een opfristraining die écht aansluit.

Nieuwe collega's

Zijn er ondertussen nieuwe collega's bijgekomen die de eerdere Training Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit nog niet hebben gevolgd? We adviseren u graag hoe u deze collega's het beste aan laat sluiten. Afhankelijk van de leerbehoefte, het verschil tussen wat ze al beheersen en wat ze nog te ontwikkelen hebben, stellen we een passende oplossing voor. Bijvoorbeeld door voorafgaand een minitraining of een troaching (een combinatie van training én coaching ineen) in te zetten. We bespreken graag met u de mogelijkheden, neem contact op.

Resultaat 'Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining'

Na de maatwerk Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining zijn de deelnemers weer up to date om in verschillende lastige situaties assertief te blijven reageren wat de persoonlijke effectiviteit vanzelfsprekend ten goede komt.

Neem contact op voor:

  • Meer informatie over de Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining
  • Referenties en Resultaten van onze Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstrainingen
  • Offerte en Gratis advies over Persoonlijke effectiviteit en assertiviteit opfris- en verdiepingstraining

Bekijk de andere incompany trainingen binnen het thema 'Trainingen thema Persoonlijke ontwikkeling' of ga naar het totale trainingsoverzicht.