web analytics

Test de veranderingsbereidheid van uw team

In en rondom onze trainingen, coaching en workshops maakt Jongkind Training & Coaching regelmatig gebruik van verschillende testen en analyses, ondermeer de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Hieronder een test die de veranderingsbereidheid meet.Test gratis de veranderingsbereidheid van uw team Jongkind Training Coaching

Succesvol veranderen? Gratis test met aanbevelingen

Wilt u met uw afdeling of organisatie graag een succesvolle veranderingsslag maken? De bereidheid tot verandering bepaalt in grote mate of de verandering een flop of een succes wordt. Met onderstaande test achterhaalt u de mate van bereidheid tot veranderen in uw team. Deze test geeft u inzicht hoe uw team scoort op de 7 belangrijke pijlers voor een effectieve verandering. U krijgt na het invullen direct de uitslag en een document met aanbevelingen over hoe u uw veranderingsplan versterkt. Vul hieronder de gratis test in of bekijk eerst onze dienstverlening.

Veranderingsbereidheid test

De test bestaat uit 28 vragen. U vult of de test zelf in, maar u kunt de test ook door alle medewerkers laten invullen. U krijgt dan een completer beeld van de veranderingsbereidheid en mogelijke knelpunten.

Bij elke vraag kiest u uit de opties: 'Eens', 'Neutraal' of 'Oneens'.

Uitkomsten en aanbevelingen

Terug naar boven